Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Hotel Nirvana Pilion

Hotel Nirvana Pilion nalazi se u samom centru živopisnog mesta Kala Nera koje je udaljeno svega 19 km od Volosa, hotel ima 2*. Hotel Nirvana Pilion od plaže je udaljen svega 10-tak metara. Hotelske sobe su kompletno renovirane i poseduju sve što je potrebno za kvalitetan odmor kako i sam naziv govori. Čuvena je i hotelska taverna Nirvana po grčkim i internacionalnim specijalitetima koji se služe do večernjih sati. Hotelski restoran će biti i mesto okupljanja svih gostiju iz okolnih vila gde će biti organizovani i zabavni programi i druženje. Svi gosti vila u taverni Nirvana imaju popust od oko 10 % na obroke. Sadržaj: Recepcija, bar, restoran, TV sala, taverna, room servis. Opis soba: Sobe su dvokrevetne i trokrevetne sa modernim nameštajem i poseduju kupatilo (tuš/WC), fen, klima uređaj, sef, frižider, balkon ili terasu. Postoje sobe u prizemlju sa francuskim balkonom koje su u cenovniku označene kao 1/2*. Ishrana: Noćenje sa doručkom (grčki bife). Postoji mogućnost doplate za večeru.

Hotel-NIRVANA-Kala-Nera-Pilion-2
Hotel-NIRVANA-Kala-Nera-Pilion-1
Hotel-NIRVANA-Kala-Nera-Pilion-5
Hotel-NIRVANA-Kala-Nera-Pilion-6-1
Hotel-NIRVANA-Kala-Nera-Pilion-8
Hotel-NIRVANA-Kala-Nera-Pilion-8-1
Hotel-NIRVANA-Kala-Nera-Pilion-9
Hotel-NIRVANA-Kala-Nera-Pilion-11
Hotel-NIRVANA-Kala-Nera-Pilion-13
Hotel-NIRVANA-Kala-Nera-Pilion-14
Hotel-NIRVANA-Kala-Nera-Pilion-15
Hotel-NIRVANA-Kala-Nera-Pilion-16
previous arrow
next arrow
Hotel-NIRVANA-Kala-Nera-Pilion-2
Hotel-NIRVANA-Kala-Nera-Pilion-1
Hotel-NIRVANA-Kala-Nera-Pilion-5
Hotel-NIRVANA-Kala-Nera-Pilion-6-1
Hotel-NIRVANA-Kala-Nera-Pilion-8
Hotel-NIRVANA-Kala-Nera-Pilion-8-1
Hotel-NIRVANA-Kala-Nera-Pilion-9
Hotel-NIRVANA-Kala-Nera-Pilion-11
Hotel-NIRVANA-Kala-Nera-Pilion-13
Hotel-NIRVANA-Kala-Nera-Pilion-14
Hotel-NIRVANA-Kala-Nera-Pilion-15
Hotel-NIRVANA-Kala-Nera-Pilion-16
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Cenovnik

PROGRAM PUTOVANJA BR. 110 – INDIVIDUALNI PREVOZ:

1.dan – Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak na Pilion. Ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje. 2. dan – 10./11. dan – Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje. 11./12. dan – Napuštanje soba do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom. Kraj usluga.

PROGRAM PUTOVANJA BR. 110/1 – AUTOBUSKI PREVOZ NA ZAHTEV PUTNIKA:

1. dan – Beograd – sastanak putnika pola sata ranije u odnosu na predviđeno vreme, dan ranije u odnosu na datum iz tabele. Polazak autobusa u 19:00h iz Beograda. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti u agenciji tačno mesto i vreme polaska autobusa. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora. 2. dan – 10. dan – Pilion – Kala Nera/Afissos , smeštaj, boravak u izabranom objektu i prma izabranoj usluzi. 12. dan – napuštanje objekta, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora. 13. dan – dolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

  • usluge smeštaja, na bazi najma studia/apartmana, noćenja sa doručkom, polupansiona ili punog pansiona u odabranom apartmanu/hotelu, za izabrani termin prema tabeli na bazi 10 noćenja;

  • servis predstavnika naše agencija;

  • troškovi organizacije programa i usluge lokalnog grčkog partnera

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

  • Autobuski prevoz na relaciji Beograd-Pilion-Beograd sa pratiocem grupe do izabranog objekta na relaciji po programu;

  • Preporučujemo međunarodno zdravstveno osiguranje

  • ostale individualne i nepomenute troškove;

  • fakultativne izlete i rent-a-car. Fakultativni izleti biće ponudjeni na licu mesta od strane lokalnog partnera, prema uslovima i cenama lokalnog partnera;

  • TURISTIČKA TAKSA za sve turiste koji borave u Grčkoj. Taksa će se naplaćivati na licu mesta od strane vlasnika privatnog smeštaja, recepcije hotela i neće biti sastavni deo aranžmana. Očekivani iznosi takse, koja će se naplaćivati dnevno po sobi, je: privatni smeštaj – 1,50€; hoteli 1*/2* – 1,50€; hoteli 3* -3€; hoteli 4*- 7€; hoteli 5*- 10€. Plaćanje će se vršiti isključivo gotovinom, a hotelijeri I vlasnici privatnog smeštaja će imati pravo da goste, ukoliko gosti odbiju da plate turističku taksu, ne prime u smeštaj.

AUTOBUSKI PREVOZ OBUHVATA:

  • Prevoz autobusom turističke klase (klima/video/audio, od 16 do 87 sedišta) do izabranog objekta na relaciji po programu,

  • usluge pratioca grupe.

Napomena: Svaki putnik je u obavezi da poseduje važeću putnu ispravu (kopija stranice sa ličnim podacima se dostavlja agenciji) koja mora važiti još 3 meseca od datuma povratka sa putovanja. Agencija Robinson ne snosi odgovornost za neispravnu putnu dokumentaciju, ne dobijanje vize za kategoriju građana kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU, u tom slučaju će se smatrati da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja agencije Robinson. Preporučujemo putnicima koji poseduju biometrijske pasoše da se o uslovima putovanja i boravka u EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu u ambasadama zemlje u koje putuju ili na www.europa.rs. Više informacija o ukidanju viznog režima i uslovima boravka u EU možete dobiti i na našem sajtu www.robinson.rs.U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika (minimum 40), agencija Robinson zadržava pravo da otkaže putovanje ili realizuje prevoz uz korekciju cene ili u saradnji sa drugom agencijom. Krajnji rok za otkazivanje aranžmana je pet (5) dana pre datuma polaska. U slučaju da je posle zaključenja Ugovora o putovanju došlo do promena u kursu na deviznom tržištu ili promena u tarifama prevoznika i aerodromskih i kompanijskih taksi, agencija Robinson zadržava pravo korekcije cene programa putovanja. Sve vreme boravka Vam na raspolaganju stoji stručan predstavnik naše agencije ili lokalni partner, koji će se potruditi oko Vašeg kompletnog boravka na odabranom ostrvu i ponuditi brojne fakultativne izlete u saradnji sa lokalnim agentom. Preko našeg predstavnika možete vrlo povoljno iznajmiti auto i samostalno obići izabranu destinaciju i njene poznate plaže i znamenitosti.

Naš lokalni partner iz Piliona je Milina holidays, adresa je Olisonos 42 ,Milina,+302423065020.

Apartmani i studija se predaju gostima u ispravnom i čistom stanju. Gosti sami održavaju higijenu u smeštajnim jedinicama i nabavljaju sredstva za higijenu. Posteljina se menja najmanje jednom u toku smene.

VIŠE INFORMACIJA ZA ULAZAK U REPUBLIKU GRČKU https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo/vize-i-informacije-o-drzavama/grcka

Svaki putnik je u obavezi da se informise o aktuelnim merama I uslovima ulaska u Grčku u momentu putovanja.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS (Narodne banke Srbije) na dan uplate.

Gotovinski, platnim karticama, uplatom preko računa – rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak 15 dana pre polaska. Ukoliko aranžman nije uplaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate.

Agencija organizator ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

NAPOMENA: u sobe, studije i apartmane se ulazi prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00h. Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi u Grčkoj su gotovo uvek na rasklapanje, manjih dimenzija od standardnog ležaja.

Uz ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja agencije Organizatora

Posrednik u prodaji T.A. Sani Trade & Tours. Organizator putovanja: ROBINZON d.o.o., Beograd. Kategorija Licence A br. OTP 120/2021 od 13.10.2021. Uz ovaj aranžman važe Opšti Uslovi putovanja agencije Robinzon d.o.o.

Pilion je pravi Grčki biser, nenarušen masovnim turizmom, ušuškan na poluostrvu Pegastikos kod grada Volos, koje je skriveno između ostrva Skiatos i Evia. U zaleđu Piliona nalaze se planinski vrhovi planine Kentaur. Ovako sačinjeno prirodno skrovište učinilo je mesto pravim mediteranskim gde još uvek važe pravila Grčkih tradicionalnih manira, polako i bez žurbe. Ovde se neguje Grčka tradicija, zaliv skriva mnoga mala ostrva sa ribarskim selima, što je garancija za odličnu svežu morsku kuhinju, koja se služi u hladovini stoletnih krošnji. Poznata turistička mesta su Kala Nera, Milina, Platanias, Horto, Koropi, Milopotamus, Agios Ioanis, Afisos…Pilion apartmani i hoteli leto.

Pozovite nas