Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Hotel Bistrica

Hotel Bistrica. Nalazi se na najlepšem vidikovcu planine, izmedu jahorinskih vrhova i živopisne doline reke Prace. Hotel je izgraden za potrebe XIV Zimskih olimpijskih igara 1984. godine i kategorisan je sa tri zvezdice. Udaljen je 12 km od Pala, a 28 km od Sarajeva sa kojima je povezan dobrim novoizgradjenim i rekonstruisanim saobracajnicama. Hotel je idealno mesto za organizaciju razlicitih vrsta skupova, seminara, radionica, prezentacija, sportskih manifestacija, omladinskih susreta i dr.

Opis Smeštaja:

Hotel ima 152 sobe i 8 apartmana.

Sve smeštajne jedinice poseduju:

Sve sobe imaju TV sa satelitskim kanalima i telefon. Sadrže sopstveno kupatilo sa tušem. Iz soba se pruža pogled na planine..

DVOKREVETNA SOBA SA POMOCNIM LEŽAJEM:

Struktura sobe: dva klasicna ležaja (ili jedan fracuski ležaj) + fotelja na razvlacenje. Sve sobe imaju kupatilo ( WC, tuš kabina), TV, telefon.

JEDNOKREVETNA/DVOKREVETNA SOBA:

Struktura sobe: dva klasicna ili jedan francuski ležaj. Sve sobe imaju kupatilo (WC, tuš kabina), TV.

APARTMAN:

Struktura apartmana: francuski ležaj, fotelja i dvosed na razvlacenje. Svi apartmani imaju kupatilo (WC, kada), TV, telefon i mini bar.

Sadržaj/Usluge:

Restoran, kafe bar i slastičarna, kamin sala, kongresna sala, bazen, teretana, sauna, bilijar sala, sala za stoni tenis, ski škola, ski rental, ski garderoba, ski kasa, prodavnica, vešeraj, suvenirnica.

hotel-bistrica-jahorina-1
hotel-bistrica-jahorina-4
hotel-bistrica-jahorina-5
hotel-bistrica-jahorina-6
hotel-bistrica-jahorina-7
hotel-bistrica-jahorina-8
hotel-bistrica-jahorina-12
hotel-bistrica-jahorina-13
previous arrow
next arrow
hotel-bistrica-jahorina-1
hotel-bistrica-jahorina-4
hotel-bistrica-jahorina-5
hotel-bistrica-jahorina-6
hotel-bistrica-jahorina-7
hotel-bistrica-jahorina-8
hotel-bistrica-jahorina-12
hotel-bistrica-jahorina-13
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Hotel Bistrica

Pozovite nas