Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Apartmani Mujen Lux Kopaonik

Apartmani Mujen Lux Kopaonik nalaze se u Vikend naselju 3.5 km od centra Kopaonika. Pored apartmana, dodatni sadržaji su restoran sa zatvorenom terasom površine preko 200 m2 sa koje se pruža prelep pogled na obronke Kopaonika, Wellness centar sa zatvorenim bazenom, đakuzijem, tepidarijumima i saunama. Objekat poseduje otvoreni parking prostor ograničenog kapaciteta. Nalazi se u blizini žičare “Sunčana dolina” koja je udaljena samo 1.8 km od objekta. U okviru Apartmani Mujen Lux nalazi se restoran sa otvorenom terasom površine preko 200m2, sa kojeg se pruža prelep pogled na obronke Kopaonika. Objekat sadrži Wellness centar sa zatvorenim bazenom, tepidarijumima, đakuzijem i saunama.

 

 

 

Mujen-LUX-2
Mujen-LUX-3
Mujen-LUX-4
Mujen-LUX-8
Mujen-LUX-9
previous arrow
next arrow
Mujen-LUX-2
Mujen-LUX-3
Mujen-LUX-4
Mujen-LUX-8
Mujen-LUX-9
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Opis smeštaja:

Standard Apartman sa odvojenom spavaćom sobom, pogodan za četvoročlanu porodicu, učiniće Vaš boravak na Kopaoniku potpunim uživanjem. U spavaćoj sobi se nalazi bračni krevet, a u dnevnoj sobi trosed na razvlačenje. Pored privatnog kupatila, ovaj apartman sadrži i opremljenu kuhinju, gde možete pripremati obroke. U kuhinji se nalaze frižider, ploča za kuvanje, mikrotalasna pećnica.

Superior apartman sa jednom spavaćom sobom, veličine 38 kvadratnih metara, čija je dekoracija rađena sa posebnom pažnjom, učiniće da se osećate kao kod svoje kuće. Apartman poseduje privatno kupatilo sa tuš kabinom i potpuno opremljenu kuhinju za pripremanje obroka za celu porodicu! U spavaćoj sobi se nalazi jedan bračni krevet, dok se u dnevnoj sobi nalazi krevet na razvlačenje.

Apartman za veću porodicu ili društvo, veličine 40 kvadratnih metara; sadrži dve odvojene spavaće sobe sa bračnim krevetima i dnevnu sobu u kojoj se nalazi sofa na razvlačenje. Apartman poseduje privatno kupatilo i kuhinju, opremljenu za pripremanje obroka.

 

 

 

Pozovite nas