Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Apartmani Mujen Lux Kopaonik

Apartmani Mujen Lux Kopaonik nalaze se u Vikend naselju 3.5 km od centra Kopaonika. Pored apartmana, dodatni sadržaji su restoran sa zatvorenom terasom površine preko 200 m2 sa koje se pruža prelep pogled na obronke Kopaonika, Wellness centar sa zatvorenim bazenom, đakuzijem, tepidarijumima i saunama. Objekat poseduje otvoreni parking prostor ograničenog kapaciteta. Nalazi se u blizini žičare “Sunčana dolina” koja je udaljena samo 1.8 km od objekta. Usluga je na bazi polupansiona. U okviru Apartmani Mujen Lux nalazi se restoran sa otvorenom terasom površine preko 200m2, sa kojeg se pruža prelep pogled na obronke Kopaonika. Objekat sadrži Wellness centar sa zatvorenim bazenom, tepidarijumima, đakuzijem i saunama.

 

 

Mujen-LUX-2
Mujen-LUX-3
Mujen-LUX-4
Mujen-LUX-8
Mujen-LUX-9
previous arrow
next arrow
Mujen-LUX-2
Mujen-LUX-3
Mujen-LUX-4
Mujen-LUX-8
Mujen-LUX-9
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Opis smeštaja:

Standard Apartman je površine od 28 do 39 m2, sastoji se od spavaće sobe sa dva singl ležaja ili francuskim ležajem, i dnevnog boravka sa dva ležaja na razvlačenje ili ležajem i foteljom na razvlačenje. Smešta najviše 5 odraslih osoba. Sadrži kompletno opremljenu kuhinju, sef, besplatan WiFi, LCD sa kablovskom TV, kupatilo sa tuš kabinom, pult za ručavanje.

Superior Apartman je površine od 28 do 39 m2, sastoji se od spavaće sobe sa dva singl ležaja ili francuskim ležajem, i dnevnog boravka sa dva ležaja na razvlačenje ili ležajem i foteljom na razvlačenje. Smešta najviše 5 odraslih osoba. Sadrži kompletno opremljenu kuhinju, sef, besplatan WiFi, LCD sa kablovskom TV, kupatilo sa tuš kabinom, pult za ručavanje, razllikuje se od standardnog apartmana po tome što je luksuznije opremljen

 

 

Pozovite nas