Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Apart Hotel & Spa Zoned

Apart Hotel & Spa Zoned se nalazi na regionalnom putu Kopaonik – Raška u vikend naselju, udaljenom svega 3,5 km od centra Kopaonika i 1,5 km od najbliže staze – Sunčana dolina.

Ovaj moderan objekat, izgrađen od najkvalitetnijih materijala, počeo je sa radom zime 2011/2012. Svojom arhitekturom tradicionalnog planinskog stila kao i pratećim sadržajima, Apart Hotel & Spa Zoned potpuno je prilagođen turističkoj nameni. Kategorisan je sa 4* zvaničnim rešenjem Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija. Pravi je kutak za aktivan ili pasivan odmor kako poslovnih ljudi, sportista, rekreativaca, parova, tako i porodica.

Opis Smeštaja:

Standardno i luksuzno opremljene smeštajne jedinice čiji enterijeri u potpunosti prate svetske standarde, kao i ljubazno i uslužno osoblje, čine da svaki trenutak proveden u hotelu bude nezaboravan.

Sadržaj/Usluge:

Recepcija, kafe bar, restoran, dečija igraonica, društvene igre (bilijar, stoni fudbal, pikado), vešeraj, otvoreni javni parking, skijašnica, Wellness & Spa centar (jakuzzi, parno kupatilo, tepidarijum, sauna, fitnes soba), Wi-Fi (u čitavom objektu – besplatno). Uz besplatan prevoz do/od ski – centra sa skijašnicom u centru Kopaonika zaokružena je ponuda usluga.

aparthotel-zoned-&-spa-6
aparthotel-zoned-&-spa-7
aparthotel-zoned-&-spa-10
aparthotel-zoned-&-spa-13
aparthotel-zoned-&-spa-14
aparthotel-zoned-&-spa-15
aparthotel-zoned-spa-kopaonik-zimska-1
previous arrow
next arrow
aparthotel-zoned-&-spa-6
aparthotel-zoned-&-spa-7
aparthotel-zoned-&-spa-10
aparthotel-zoned-&-spa-13
aparthotel-zoned-&-spa-14
aparthotel-zoned-&-spa-15
aparthotel-zoned-spa-kopaonik-zimska-1
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).
Pozovite nas