Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Hotel Milmari Resort

Milmari Resort je objekat koji se nalazi u vikend naselju na Kopaonik-u, nedaleko od objekta JollyKop Mountain Village, udaljen oko 6km od centra Kopaonika. Smeštaj sa uslugom polupansiona i luksuzno opremljenim sobama. U cenu je uključena upotreba zatvorenog i otvorenog infinity bazena, ski-bus nekoliko puta dnevno do i od centra, kao i korišćenje wireless internet konekcije. Pansionski restoran , i a-la cart restoran u kome se mogu probati tradicionalna jela kao i domaći mlečni specijaliteti po kojima je ovaj hotel poznat.

Opis Smeštaja:

Sadržaj studija/apartmana: TFT televizore, DVD player, internet veza, telefon, kupatilo sa tuš kabinama, fen za kosu i još mnogo toga.

1/2 soba – francuski ležaj ili 2 single ležaja

1/3 soba – u jednoj prostoriji se nalazi francuski ležaj i ležaj za jednu osobu

1/4 apartman – dnevni boravak sa trosedom na rasklapanje, odvojena spavaća soba francuski ležaj ili 2 single ležaja

1/5 apartman – dnevni boravak sa trosedom na rasklapanje ili 2 dva odvojena ležaja i spavaća soba sa francuskim ležajem

Presidental suite – dnevni boravak sa trosedom na rasklapanje i 2 spavaće sobe, u svakoj sobi se nalazi francuski ležaj.

Sadržaj/Usluge:

Restoran, kafić, spa centar sa bazenom i saunom, otvoreni bazen, obezbeđen parking prostor sa nadzorom, recepcija, sef na recepciji, krevetac za bebe, skijašnica, besplatan Ski Bus pet puta dnevno do samog centra Kopaonika. Wellness & Spa centar hotela Milmari Resort sadrži zatvoreni i otvoreni infinity bazen, Jacuzzi, finsku saunu, hammam, rusku banju, slanu sobu, tepidarijum.

Milmari-Resort-3
Milmari-Resort-6
Milmari-Resort-8
Milmari-Resort-9
Milmari-Resort-10
Milmari-Resort-11
Milmari-Resort-15
Milmari-Resort-16
Milmari-Resort-kopaonik-zimska-1
previous arrow
next arrow
Milmari-Resort-3
Milmari-Resort-6
Milmari-Resort-8
Milmari-Resort-9
Milmari-Resort-10
Milmari-Resort-11
Milmari-Resort-15
Milmari-Resort-16
Milmari-Resort-kopaonik-zimska-1
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas