Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Apart hotel Macedonia sky 1 Hanioti

Apart hotel Macedonia sky 1 je hotel apartmanskog tipa se nalazi u mirnom delu mesta, udaljen je oko 300m od plaže i oko 450m od centra mesta Hanioti. Apart/hotel Macedonia Sky ima lepo dvorište sa bazenom, ležaljkama i garniturama za sedenje.

aparthotel-macedonia-sky-1-hanioti-2
aparthotel-macedonia-sky-1-hanioti-3
aparthotel-macedonia-sky-1-hanioti-3
aparthotel-macedonia-sky-1-hanioti-5
aparthotel-macedonia-sky-1-hanioti-6
aparthotel-macedonia-sky-1-hanioti-7
previous arrow
next arrow
aparthotel-macedonia-sky-1-hanioti-2
aparthotel-macedonia-sky-1-hanioti-3
aparthotel-macedonia-sky-1-hanioti-3
aparthotel-macedonia-sky-1-hanioti-5
aparthotel-macedonia-sky-1-hanioti-6
aparthotel-macedonia-sky-1-hanioti-7
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Cenovnik
Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

 Sve smeštajne jedinice namenjene su za boravak od 2 do 4 osobe i nalaze se na drugom spratu. Svaki studio ima čajnu kuhinju, kupatilo/wc, fen, terasu, TV, klima uređaj, WiFi internet (uz doplatu 1 eur dnevno – agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema). U julu i avgustu upotreba klima uređaja je uračunata u cenu aranžmana u ostalim mesecima je doplata na licu mesta 5€ dnevno. Posteljina se menja na 5 dana. Vila ima bazen koji može da se koristi u periodu od 09h do 20h. Preporučuje se za miran, porodični odmor.

Struktura studija:

1/2 studio: 1 francuski ležaj ili 2 standardna ležaja
1/3 studio: 1 francuski ležaj i 1 standardni ležaj
1/4 studio: 1 francuski ležaj i 2 standardna ležaja

 

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas