Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Vila Natasa Hanioti

Vila Natasa Hanioti je dobro pozicionirana, nalazi se u neposrednoj blizini centra Haniotia, a od plaže je udaljena oko 150 metara. Vila Natasa Hanioti poseduje studija i apartmane namenjena za smeštaj dve ili tri osobe.Poseduje lift, a preko puta vile se nalazi javni parking. Smeštajne jedinice se nalaze na visokom prizemlju, prvom I drugom spratu, a svaka od njih ima opremljen kuhinjski deo, kupatilo/wc, terasu, TV, WiFi internet i klima uređaj (5 eur dnevno). Google maps:
Latitude: 40.000250
Longitude: 23.576250

vila-natasa-hanioti-6574
vila-natasa-hanioti-6574-1
vila-natasa-hanioti-6574-2
vila-natasa-hanioti-6574-3
vila-natasa-hanioti-6574-4
vila-natasa-hanioti-6574-5
vila-natasa-hanioti-6574-6
vila-natasa-hanioti-6574-7
vila-natasa-hanioti-6574-9
previous arrow
next arrow
vila-natasa-hanioti-6574
vila-natasa-hanioti-6574-1
vila-natasa-hanioti-6574-2
vila-natasa-hanioti-6574-3
vila-natasa-hanioti-6574-4
vila-natasa-hanioti-6574-5
vila-natasa-hanioti-6574-6
vila-natasa-hanioti-6574-7
vila-natasa-hanioti-6574-9
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

Vila poseduje studija i apartmane namenjena za smeštaj dve ili tri osobe. Poseduje lift, a preko puta vile se nalazi javni parking. Smeštajne jedinice se nalaze na visokom prizemlju, prvom I drugom spratu, a svaka od njih ima opremljen kuhinjski deo, kupatilo/wc, terasu, TV, WiFi internet i klima uređaj (5 eur dnevno).

Hanioti sa pravom nosi titulu najprestižnijeg mesta za odmor na poluostrvu Kasandra.Nalazi se na svega stotinak kilometara od Soluna i pravi je magnet za mlade iz celog sveta, što ga svrstava u najpopularnija letovališta među našim turistima. Prednost Haniotija je pozicija koju zauzima na poluostrvu Kasandra, pa su sva ostala mesta vrlo blizu. Ono po čemu je letovalište poznato je velik izbor vila i hotela na zavidnom nivou u smislu kvaliteta smeštaja. Hanioti je mesto koje će ispuniti sva vaša očekivanja od besprekorno uređene plaže sa belim pesko, kristalno čistim morem i više nego odličnim sadržajem za šoping i provod. Hanioti apartmani leto.

 

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas