Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Vila Petridis Metamorfozis

Vila Petridis House Metamorfozis je udaljena od plaže oko 30 metara. Okružena zelenilom od centra mesta udaljena je oko 200 metara. U neposrednoj blizini se nalazi market, ulični parking, taverne, pekara i dečije igralište. Vila Petridis House Metamorfozis sastoji se od 2 zgrade (A i B deo) i poseduje 1/2 sobe, 1/3 sobe i Family apartmane (2+2). Vila poseduje ograđeno dvorište, sve smeštajne jedinice poseduju SAT TV, fen za kosu, klima uređaj, WIFI internet. Vila poseduje peškire i posteljinu. Balkoni i ograđene verande imaju garnituru za sedenje. Ispred i iza kuće je lepo dvorište puno hlada, sa letnjikovcem, garniturama za sedenje i druženje, roštiljem, igralištem za decu i tušem.

METAMORFOSI-PETRIDIS-HOUSE-1
METAMORFOSI-PETRIDIS-HOUSE-2
METAMORFOSI-PETRIDIS-HOUSE-3
METAMORFOSI-PETRIDIS-HOUSE-4
vila-petridis-metamorfozis-metamorfosis-metamorfosi-halkidiki-grcka-leto-letovanje-sani-tours-9
METAMORFOSI-ROOM-28-972klino
158400800
1356004801_hatm1wny1h-s
previous arrow
next arrow
METAMORFOSI-PETRIDIS-HOUSE-1
METAMORFOSI-PETRIDIS-HOUSE-2
METAMORFOSI-PETRIDIS-HOUSE-3
METAMORFOSI-PETRIDIS-HOUSE-4
vila-petridis-metamorfozis-metamorfosis-metamorfosi-halkidiki-grcka-leto-letovanje-sani-tours-9
METAMORFOSI-ROOM-28-972klino
158400800
1356004801_hatm1wny1h-s
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

1/2 sobe (19m2) se nalaze sa prednje strane zgrade B u prizemlju (jedan stepenik iznad nivoa zemlje), nemaju privatne balkone a imaju jedan francuski ili dva singl ležaja, poseduju samo frižider sa malom komorom za zamrzavanje, Internet, klima, SAT TV, kupatilo.

1/3 sobe se nalaze sa zadnje strane zgrade B u prizemlju (dva stepenika iznad nivoa zemlje), a imaju po jedan francuski i singl ležaj, kao i ogradicom odvojene verande, poseduju čajnu kuhinjicu, SAT TV, klima, Internet, kupatilo.

Family apartmani se nalaze u A delu (33m2) sa mogućim kombinacijama francuskih i singl ležaja i kauča na razvlačenje, raspoređenih u dve prostorije, frižider, kuhinja sa rešoom, terasa, klima, SAT TV, kupatilo. Do 4 osobe, preporuka 2+2 (2 odrasle osobe i 2 deteta).

Balkoni i ograđene verande imaju garnituru za sedenje. Ispred i iza kuće je lepo dvorište puno hlada, sa letnjikovcem, garniturama za sedenje i druženje, roštiljem, igralištem za decu i tušem.

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • smeštaj u izabranoj smeštajnoj jedinici, na bazi najma studija / apartmana dnevno

 • troškovi organizacije

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • prevoz autobusima visoke turisticke klase (TV, klima, DVD…)

 • međunarodno putno zdravstveno osiguranje, preporučujemo Globos Osiguranje

 • individualni troškovi

 • fakultativni izleti

 • doplata za klima uređaj na licu mesta u smeštajnim objektima gde je naznačeno

 • obavezno plaćanje klimatske takse (nije uključeno u cenu) plaćanje na licu mesta, 1.5 eur dnevno po studiju/apartmanu.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

 • plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po srednjem kursu Narodne Banke Srbije.

 • GOTOVINOM – uplata avansa od 40% prilikom rezervacije, ostatak od 60% najkasnije 10 dana pre početka aranžmana

 • PLATNIM KARTICAMA (Dina, Visa, Master, Maestro) – isti uslovi kao za gotovinu.

 • Plaćanjem preko računa, uz profakturu izdatu od strane agencije – isti uslovi kao za gotovinu.

Započeti način plaćanja se ne može naknadno menjati.

PROGRAM PUTOVANJA ZA NAJAM APARTMANA:

POČETAK ARANŽMANA: aranžman počinje datumom ugovorenim u agenciji organizatora ili agenta posrednika u prodaji. Smeštaj u studije/apartmane prvog dana najranije od 15.00 h po grčkom vremenu.

ZAVRŠETAK ARANŽMANA: aranžman se završava datumom ugovorenim u agenciji organizatora ili agenta posrednika u prodaji. Napuštanje smeštaja najkasnije do 09.00 h po grčkom vremenu.

OPŠTE NAPOMENE:

 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne može donositi sud o valjanosti putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti uskrate ulazak putniku na teritoriju EU. Za ulazak u zemlje EU neophodno je da putna isprava važi minimum 6 meseci od završetka planiranog putovanja.

 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima na polasku, tokom putovanja i za vreme boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe,gubitka..) već je to u isklljučivoj nadležnosti policijskih organa, kojima se u tom slučaju treba odmah obratiti.

 • U studije ili apartmane se ulazi prvog dana boravka najranije od 15:00h (po lokalnom vremenu), a studiji i apartmani se napuštaju poslednjeg dana boravka najkasnije do 09:00h (po lokalnom vremenu)

 • Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

 • Putnici ulaze u očišćenu i spremljenu smeštajnu jedinicu, gost je dužan da proveri inventar i o eventualnim nedostacima obavesti predstaavnika agencije ili vlasnika objekta. Sastavni deo inventara je posteljina, ali ne i toalet papir, sapuni, sredstva za održavanje čistoće ili pranja posuđa. Gosti su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni iste, izbacuju đubre i poštuju kućni red. U svim apartmanima i studijima postoji osnovni kuhinjski pribor i oprema, ali ne i toalet papir i sredstva za higijenu. Posteljina i peškiri (ukoliko ih ima u vili) se menjaju na pet dana. Preporuka agencije je da ponesete svoje peškire. U slučaju eventualne štete od strane putnika, putnik je dužan da odmah obavesti predstavnika i nadoknadi štetu koju je počinio. Putnik je dužan da studio/apartman ostavi u stanju u kom ga je zatekao (oprai sudovi, izbačeno đubre i sav inventar na broju). Biranje spratnosti, pogleda ili broja sobe nije moguće, osim kada u programu nije drugačije navedeno.

 • U opisima smeštaja jasno je naznačeno da li smeštajni objekti imaju WiFi. Ukoliko objekat ima WiFi to ne podrazumeva i dostupnost mreže u sobama, već se ruter nalazi najčešće u zajedničkim prostorijama (prijemni deo, recepcioni deo). Takođe, WiFi je uglavnom slab, trpi veliki broj korisnika, pa je za očekivati slab protok. Takođe, agencija ne preuzima odgovornost u slučaju nestanka interneta u nekoj od smena tokom sezone usled bilo kojih okolnosti (kvarovi, prekid ugovora sa provajderom od strane vlasnika i obrnuto i slično). WiFi nije obavezan deo opreme u apartmanima i studijima.
 • Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencija.

 • Predstavnik agencije na dan dolaska zbog prijema organizovane grupe ne sačekuje putnike koji koriste sopstveni prevoz radi smeštanja u ugovorene objekte. Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava dobijenih u agenciji (osim u slučaju nemogućnosti da pronađu objekat i kada treba da kontaktiraju predstavnika telefonom).

 • Maloletna lica koja putuju samostalno ili sa pratiocima, za izlazak iz države neophodna je saglasnost oba roditelja roditelja koji ne putuje sa maloletnim licem) da pomenuto lice može preći granicu samostalno ili sa punoletnim pratiocem, overena kod notara.

 • Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije
  MOLIMO VAS DA PAZLJIVO PROCITATE NAPOMENE, JER SU ONE SASTAVNI DEO OVOG PROGRAMA PUTOVANJA.

 • Organizator putovanja i programa je turistička agencija SANI TRADE & TOURS, licenca kategorije A, OTP 161/2021 od 10.11.2021.

 • Mole se svi putnici da pažljivo pročitaju napomene i Opšte uslove putovanja pre polaska na putovanje. Sani Trade & Tours smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.
 • U slučaju promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo na korekciju cene.

 • Sastavni deo ovog programa i cenovnika su Opšti uslovi Organizatora putovanja Sani Trade & Tours D.o.o. od 01.10.2022.godine.

 • Organizator putovanja je turistička agencija „Sani Trade & Tours,“ licenca kategorije A, OTP 161/2021 od 10.11.2021.godine .

 • Sastavni deo ovog programa i cenovnika su Opšti uslovi Organizatora putovanja Sani Trade & Tours D.o.o. od 01.10.2023.godine.

 • Organizator putovanja je turistička agencija „Sani Trade & Tours,“ licenca kategorije A, OTP 161/2021 od 10.11.2021.godine . Sani Trade & Tours osigurana je Polisom osiguranja od odgovornosti turističkih agencija za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku, br. POLISE: IM- 0000025, osiguravača GLOBOS OSIGURANJE a.d.o.Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 165d, e-mail: office@globos.rs, tel: +381112020444. Polisa važi od 01.10.2023 – 01.10.2024. godine.

 • Cenovnik br 2 od 30.101.2024. rbr cenovnika 32/24

Pozovite nas