Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Vila Petridis House Metamorfozis

Vila Petridis House Metamorfozis je udaljena od plaže oko 30 m. Okružena zelenilom od centra mesta udaljena je oko 200m. U neposrednoj blizini se nalazi market, ulični parking, taverne, pekara i dečije igralište. Vila Petridis House Metamorfozis sastoji se od 2 zgrade (A i B deo) i poseduje 1/2 sobe, 1/3 sobe i 1/4 apartmane. Vila poseduje ograđeno dvorište, sve smeštajne jedinice poseduju SAT TV, fen za kosu, klima uređaj, WIFI internet. Vila poseduje peškire i posteljinu. Balkoni i ograđene verande imaju garnituru za sedenje. Ispred i iza kuće je lepo dvorište puno hlada, sa letnjikovcem, garniturama za sedenje i druženje, roštiljem, igralištem za decu i tušem.

METAMORFOSI-PETRIDIS-HOUSE-1
METAMORFOSI-PETRIDIS-HOUSE-2
METAMORFOSI-PETRIDIS-HOUSE-3
METAMORFOSI-PETRIDIS-HOUSE-4
vila-petridis-metamorfozis-metamorfosis-metamorfosi-halkidiki-grcka-leto-letovanje-sani-tours-9
METAMORFOSI-ROOM-28-972klino
158400800
1356004801_hatm1wny1h-s
previous arrow
next arrow
METAMORFOSI-PETRIDIS-HOUSE-1
METAMORFOSI-PETRIDIS-HOUSE-2
METAMORFOSI-PETRIDIS-HOUSE-3
METAMORFOSI-PETRIDIS-HOUSE-4
vila-petridis-metamorfozis-metamorfosis-metamorfosi-halkidiki-grcka-leto-letovanje-sani-tours-9
METAMORFOSI-ROOM-28-972klino
158400800
1356004801_hatm1wny1h-s
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

Dvokrevetne sobe (19m2) se nalaze sa prednje strane zgrade B u prizemlju (jedan stepenik iznad nivoa zemlje), nemaju privatne balkone a imaju jedan francuski ili dva singl ležaja, poseduju samo frižider sa malom komorom za zamrzavanje, Internet, klima, SAT TV, kupatilo.

1/3 sobe se nalaze sa zadnje strane zgrade B u prizemlju (dva stepenika iznad nivoa zemlje), a imaju po jedan francuski i singl ležaj, kao i ogradicom odvojene verande, poseduju čajnu kuhinjicu, SAT TV, klima, Internet, kupatilo.

1/4 apartmani se nalaze u A delu (33m2) sa mogućim kombinacijama francuskih i singl ležaja i kauča na razvlačenje, raspoređenih u dve prostorije, frižider, kuhinja sa rešoom, terasa, klima, SAT TV, kupatilo.

Balkoni i ograđene verande imaju garnituru za sedenje. Ispred i iza kuće je lepo dvorište puno hlada, sa letnjikovcem, garniturama za sedenje i druženje, roštiljem, igralištem za decu i tušem.

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas