Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Vila Christina Lux Nei Pori

Vila Christina Lux Nei Pori se nalazi u prvom delu Nei Porija, na 150 mera od mora, u mirnom ambijentu, nadomak zelenila i bujne vegetacija koja se nalazi tačno prekoputa same vile. Vila Christina Lux Nei Pori je osvežen i kompletno renoviran 2021. godine, tako da je sve novo u sobama. Ispred same vile nalazi se prostor za prijem gostiju koji dolaze autobusom kao i toalet. U ponudi su klimatizovani i komotni dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni studiji, pažljivo osmišljeni do detalja kako bi vaš odmor bio što udobniji i lagodniji. Svaka jedinica je opremljena kuhinjom i kupatilom i ležajevima standardnih grčkih dimenzija. Svi studiji imaju TV, Wi-Fi i klima-uređaj. U ponudi su kompletno renovirana 1/2, 1/3, 1/4 studiji. Klima je gratis.

christina-lux-nei-pori-3-740x460
christina-lux-nei-pori-1
christina-lux-nei-pori-2
christina-lux-nei-pori-4
christina-lux-nei-pori-5
christina-lux-nei-pori-7
christina-lux-nei-pori-8
christina-lux-nei-pori-10
christina-lux-nei-pori-11
christina-lux-nei-pori-13
christina-lux-nei-pori-14
christina-lux-nei-pori-15
previous arrow
next arrow
christina-lux-nei-pori-3-740x460
christina-lux-nei-pori-1
christina-lux-nei-pori-2
christina-lux-nei-pori-4
christina-lux-nei-pori-5
christina-lux-nei-pori-7
christina-lux-nei-pori-8
christina-lux-nei-pori-10
christina-lux-nei-pori-11
christina-lux-nei-pori-13
christina-lux-nei-pori-14
christina-lux-nei-pori-15
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

FIRST MINUTE POPUSTI:

15 % POPUSTA za uplate u celosti prilikom rezervacije,  do 31.12.2023.

10 % POPUSTA za uplatu akontacije prilikom rezervacije,  do 31.12.2023.

Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

U ponudi su klimatizovani i komotni dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni studiji, pažljivo osmišljeni do detalja kako bi vaš odmor bio što udobniji i lagodniji. Svaka jedinica je opremljena kuhinjom i kupatilom i ležajevima standardnih grčkih dimenzija. Svi studiji imaju TV, Wi-Fi i klima-uređaj. U ponudi su kompletno renovirana 1/2, 1/3, 1/4 studiji. Klima je gratis.

LEGENDA:

  • 1/2, 1/3 i 1/4 apartmani- smeštajna jedinica u vili koja se sastoji od spavaće sobe sa dva do tri ležaja, dnevnog boravka u kojem se nalazi kuhinja sa osnovnim priborom za jelo za odgovarajući broj osoba , jedan ili dva ležaja, odnosno sofa na otvaranje ili ležaj na otvaranje za jednu do dve osobe, kupatila i terase. Dnevni boravak i spavaća soba ne moraju biti odvojene vratima.

  • 1/2, 1/3, 1/4 studio- smeštajna jedinica u vili u kojoj se u istom prostoru nalazi deo sa kuhinjskim elementima sa osnovnim priborom za jelo za odgovarajući broj osoba (prema broju ležajeva), kreveti, orman, kupatilo i terasa.1/4 studio može da sadrži francuski ležaj (grčki standard) i krevet na sprat , 1/2 odnosno 1/3 studiji sadrže francuski ležaj i/ili singl ležaj (grčki standard).

  • 1/4 mezoneta- “jednosoban ili dvosoban stan” – smeštajna jedinica u vili u dva nivoa koja se sastoji od jedne ili dve spavaće sobe sa dva do tri ležaja, dnevnog boravka u kojem se nalaze kuhinjski elementi (osim u hotelu), jedan ili dva ležaja, odnosno sofa ili ležaj na otvaranje za jednu do dve osobe, kupatila i terase. Drugi, viši nivo ili sprat, su najčešće povezani kružnim stepenicama sa nižim nivoom i ima niži, kosi plafon.

  • 1/4, 1/5 duplex– smeštajna jedinica u vili sa dve odvojene spavaće sobe sa dva ležaja, trećom prostorijom u kojoj se nalazi kuhinja sa trpezarijskim stolom, kupatilom i terasom. Spavaće sobe, kao i kuhinja su fizički odvojene vratima.

Pozovite nas