Vila Sofia se nalazi u prvoj liniji kuća do gradske plaže, nedaleko od centra Nea Kalikratije. Supermarket se nalazi u neposrednoj blizini.

Smeštaj:

Smeštajni objekat raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim apartmanima i svi apartmani imaju direktan pogled na more. Postoji mogućnost ubacivanja pomoćnog ležaja (krevet na naduvavanje). Struktura apartmana: dva singl ležaja nalaze se u sobi, a jedan singl ležaj u kuhinji.

Kuhinjski deo sadrži ugradni šporet sa dve ringle, frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu. Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Svi apartmani imaju TV prijemnike sa grčkim kanalima i terase sa direktom pogledom na more (plažu). Apartmani su klimatizovani. Smeštajni objekat ne poseduje internet wireless i obezbeđeno parking mesto.

Napomena:

Upotreba klime je uključena u cenu najma.
Udaljenost od glavne plaže: na plaži, Wi-Fi: nema Wi-Fi, Klima: ima klimu, TV: ima TV sa grčkim kanalima, Parking: nema obezbeđeno parking mesto, Spratnost: prvi i drugi sprat.

  • klima AC
  • TV
  • kupatilo
  • kuhinja

Za više informacija o cenovniku za traženi smeštaj kontaktirajte nas na +38111/3343488 ili +38165/9209098 ili nam pošaljite upit na e-mail:office@sanitours.rs