Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Hotel Mitho Edipsos

Hotel Mitho Edipsos je smešten u lepom i mirnom kvartu Edipsosa, udaljenom od centra oko 5 minuta laganog hoda. Na oko 50 metara od hotela je gradska plaža, gde se termalne vode direktno sa izvorišta ulivaju u more. Hotel Mitho Edipsos ima prostran recepcijski hol gde se gosti u prijatnoj atmosferi mogu opustiti uživajući u kafi ili gledajući TV. Takodje je dostupan besplatan Wi-Fi. Gostima hotela je na raspolaganju SPA centar sa termalnom vodom, korišćenje se plaća 3 eur. Hotel raspolaže sa 36 confornih lepo uredjenih soba sa pogledom na more. Svaka soba ima kupatilo, frižider, TV, terasu sa garniturom za sedenje. USLUGE ISHRANE: doručak – buffet samoposluživanje, večera – servirana sa više jela po izboru.

hotel-mytho-edipsos-evia-1
hotel-mytho-edipsos-evia-2
hotel-mytho-edipsos-evia-3
hotel-mytho-edipsos-evia-4
hotel-mytho-edipsos-evia-5
hotel-mytho-edipsos-evia-6
hotel-mytho-edipsos-evia-7
previous arrow
next arrow
hotel-mytho-edipsos-evia-1
hotel-mytho-edipsos-evia-2
hotel-mytho-edipsos-evia-3
hotel-mytho-edipsos-evia-4
hotel-mytho-edipsos-evia-5
hotel-mytho-edipsos-evia-6
hotel-mytho-edipsos-evia-7
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

Hotel raspolaže sa 36 confornih lepo uredjenih soba sa pogledom na more. Svaka soba ima kupatilo, frižider, TV, terasu sa garniturom za sedenje. USLUGE ISHRANE: doručak – buffet samoposluživanje, večera – servirana sa više jela po izboru. Gostima hotela je na raspolaganju SPA centar sa termalnom vodom, korišćenje se plaća 3 eur.

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas