Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Hotel Ammon Garden Pefkohori

Hotel Ammon Garden se nalazi u mirnom delu Pefkohorija. Reč je o intmnom hotelu manjeg kapaciteta. Hotel je lociran ispod glavnog puta, oko 80m od plaže i oko 250m od centra Pefkohorija. Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto). Hotel dobija dosta pohvala koje se odnose na izvanredan servis, diskretnost, mir. Okružen je vrtom punim cveća, mediteranskog rastinja u kojem se nalazi bazen. Hotel ima recepciju, bar kraj bazena, biblioteku.

Hotel poseduje studije, koji imaju pristup za invalide. Studiji sadrže malu kuhinju sa frižiderom, TV, telefon, fen za kosu, klimu (uključena u cenu studija), terasu. Studiji imaju peškire, posteljina se menja na 3 dana. Održavanje čistoće je svakodnevno (osim nedeljom). Studiji su veličine 25– 35 m2 + terase. Terase su opremljene garniturom za sedenje. Pojedini studiji gledaju direktno na bazen, dok pojedini gledaju na ulicu i dvorišni deo.

HOTEL AMMON GARDEN 3 - 3
HOTEL AMMON GARDEN 3 - 5
HOTEL AMMON GARDEN 3 - 6
HOTEL AMMON GARDEN 3 - 7
HOTEL AMMON GARDEN 3 - 8
HOTEL AMMON GARDEN 3 - 11
HOTEL AMMON GARDEN 3 - 12
HOTEL AMMON GARDEN 3 - 14
HOTEL AMMON GARDEN 3 - 10
HOTEL AMMON GARDEN 3 - 13
HOTEL AMMON GARDEN 3 - 9
previous arrow
next arrow
HOTEL AMMON GARDEN 3 - 3
HOTEL AMMON GARDEN 3 - 5
HOTEL AMMON GARDEN 3 - 6
HOTEL AMMON GARDEN 3 - 7
HOTEL AMMON GARDEN 3 - 8
HOTEL AMMON GARDEN 3 - 11
HOTEL AMMON GARDEN 3 - 12
HOTEL AMMON GARDEN 3 - 14
HOTEL AMMON GARDEN 3 - 10
HOTEL AMMON GARDEN 3 - 13
HOTEL AMMON GARDEN 3 - 9
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

OPIS SMEŠTAJA:

DVOKREVETNI/TROKREVETNI STUDIO: Veoma lep studio, koji se sastoji od dva standardna spojena kreveta ukupne veličine 190x180cm, a trokrevetni studio poseduje i treći ležaj veličine 185x85cm. U studiju se nalazi čajna kuhinja sa posuđem za dve/tri osobe, rešo sa jednom ringlom, ketler. Klima uređaj (uključen u cenu najma) TV, kupatilo sa tuš/wc, fen za kosu i terasa sa setom za sedenje. 1/3+1 STUDIO: Studio, koji u svom sastavu ima jedan francuski ležaj veličine 190x160cm, jedan singl standardni ležaj veličine 190x90cm, i foteljom na razvlačenje koji kada se razvuče ima dimenzije 185x85cm. U studiju se nalazi čajna kuhinja sa posuđem za četiri osobe, rešo sa jednom ringlom, ketler. Klima uređaj (uključen u cenu najma) TV, kupatilo sa tuš/wc, fen za kosu i terasa sa setom od stola sa četiri stolice. Studio poseduje po dva peškira po osobi . *ČIŠĆENJE JE SVAKODNEVNO (OSIM NEDELJOM) *PROMENA POSTELJINE I PEŠKIRA JE NA 3 DANA.

*USLUGA JE NOĆENJE SA DORUČKOM (ŠVEDSKI STO-SAMOPOSLUŽIVANJE) *KLIMA UREĐAJ (U CENI STUDIJA) *INTERNET WI-FI (BESPLATNO I IMA GA SAMO OKO RECEPCIJE I BAZENA)

*KORIŠĆENJE SEFA (NA RECEPCIJI – 2 EURA DNEVNO)

 

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas