Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Dominikana 9 noćenja jesen 2022

Od 1.289 €

Dominikanska Republika

Dominikana (Dominikanska Republika) – Bele peščane plaže, impresivni planinski lanci isprepleteni spektakularnim rekama i vodopadima, jezera sa slanom vodom i egzotični biljni i životinjski svet samo su deo atrakcija Dominikanske Republike. Bilo da tražite zabavu, odmor ili nešto novo, Dominikana nudi sve. Egzotična, tropska i prirodna, Punta Cana, smeštena na istočnoj strani ostrva, je pravi raj za zaljubljenike u prirodu i jedna od najpopularnijih destinacija za odmor. Pre više od 500 godina započeo je Kristofor Kolumbo osvajanje Novog sveta počevši baš od Dominikanske Republike. Ovaj deo sveta sadrži neprocenjivo kulturno bogatstvo, pre svega u glavnom gradu Santo Domingo. Unutrašnjost ostrva ispresecana je brdskim masivima i ušuškana je u tropsku prašumu. Duž obale protežu se duge peščane plaže, u hladu mnogobrojnih palmi, koje prosto mame na plivanje, snorkling i windsurfing. Dominikanska Republika je država na Karibima, zauzimajući istočne dve trećine ostrva Hispanjola na Karibima. Zapadne trećina ostrva pripada Haitiju. Na severu, Dominikana izlazi na Atlantski okean, a na jugu na Karipsko more.

Aranžman uključuje

  • avio prevoz sa aerodromskim taksama i prtljagom, transfer (aerodrom – hotel – aerodrom),

  • 9 noćenja na bazi “all inclusive” usluge (doručak/ručak/večera-švedski sto) u dvokrevetnoj sobi u izabranom hotelu,

  • troškove organizacije putovanja.

Program putovanja:

Ne uključuje

  • međunarodno zdravstveno osiguranje,

  • fakultativne izlete,

  • individualne troškove, kao i sve programom ne navedene usluge.

1. Dan Beograd -Pariz-Punta Kana

Dolazak na aerodrom Nikola Tesla dva sata pre leta AF6291 za Pariz u 06:45 Sletanje u u 09:20. Nastavak letom AF 741 za Punta Canu u 13:15, sletanje u Punta Canu u 16:20 po lokalnom vremenu. Transfer do hotela. Smeštaj. Večera. Noćenje.

2 - 9 Dan PUNTA KANA

Boravak u izabranom hotelu na bazi „all inclusive“ usluge.

 

10. Dan PUNTA KANA - PARIZ

Doručak. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Cekiranje na let za Pariz AF 969 u 19:05. Noćni let sa obrocima u avionu.

 

11. Dan PARIZ - BEOGRAD

Sletanje u 09:40. Nastavak za Beograd letom AF 6292 u 20:25. Sletanje na aerodrom Nikola Tesla u 22:45.

 

 

Pozovite nas