Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Vila Kostas Nea Vrasna

Vila Kostas Nea Vrasna se nalazi u centru Nea Vrasne ( u blizini Crkve), oko 250 metara od mora. U neposrednoj blizini se nalaze supermarketi, prodavnice i restorani. Vila Kostas Nea Vrasna je izgradjena 2018 godine. Vila poseduje jednu četvorokrevetnu mezonetu na prvom spratu, dvokrevetne studije sa pomoćnim krevetom u visokom prizemlju i prvom spratu vile. Sobe su opremljene čajnom kuhinjom i poseduju televizore i velike terase( pogled svih terasa je ka ulici). Čišćenje jednom tokom smene, promena posteljine na 5 dana. Korišćenje klima uređaja se doplaćuje po potrebi 5 eur dnevno na licu mesta. Poseduje i Wi-fi internet (slabog protoka).

vila-kostas-nea-vrasna-letovanje-2
vila-kostas-nea-vrasna-letovanje-3
vila-kostas-nea-vrasna-letovanje-9
vila-kostas-nea-vrasna-letovanje-4
vila-kostas-nea-vrasna-letovanje-1
vila-kostas-nea-vrasna-letovanje-5
vila-kostas-nea-vrasna-letovanje-6
vila-kostas-nea-vrasna-letovanje-7
vila-kostas-nea-vrasna-letovanje-10
previous arrow
next arrow
vila-kostas-nea-vrasna-letovanje-2
vila-kostas-nea-vrasna-letovanje-3
vila-kostas-nea-vrasna-letovanje-9
vila-kostas-nea-vrasna-letovanje-4
vila-kostas-nea-vrasna-letovanje-1
vila-kostas-nea-vrasna-letovanje-5
vila-kostas-nea-vrasna-letovanje-6
vila-kostas-nea-vrasna-letovanje-7
vila-kostas-nea-vrasna-letovanje-10
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Cenovnik
Cenovnik

SOPSTVENI PREVOZ: cena aranžmana se umanjuje za 30 € po osobi, osim za predsezonu i postsezonu (smene označene *) gde se u slučaju korišćenja sopstvenog prevoza plaća puna cena paket aranžmana.

CENE SA * IZRAŽENE PO OSOBI NA BAZI PAKET ARANŽMANA (smeštaj i prevoz) ZA POLASKE IZ BEOGRADA, NOVOG SADA I DUŽ AUTO PUTA.

POPUST U IZNOSU OD 5 eur PO OSOBI ZA POLASKE IZ NIŠA, LESKOVCA I VRANJA (osim za smene sa zvezdicom*)

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Smeštaj u izabranom objektu na bazi 10 noćenja

 • Korišćenje klime je uračunato u cenu u cenovniku vile gde je naznačeno

 • Prevoz modernim turističkim autobusima, KLIMA, TV, VIDEO

 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Polisu putno-zdravstvenog osiguranja

 • Individualne troškove i fakultativne izlete

 • Klimatska taksa u Grčkoj, koja se plaća se na licu mesta vlasniku vile ili predstavniku partnera. Plaća se umesto boravišne takse koja je bila aktuelna od 2018. do sada. Apartmani svih kategorija 1.5€ po sobi po noći

 • klima uređaj doplata na licu mesta u vilama gde je naznačena doplata u tabeli cenovnika

PROGRAM PUTOVANJA – BUS PREVOZ :

1. dan – Sastanak putnika minimum 30 minuta pre polaska. Polazak autobusa ( tačno vreme i mesto polaska bice definisano 24 časa pre datuma polaska, kada se obavestavaju putnici ). Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih i carinskih formalnosti.

2. dan – Dolazak na destinaciju u prepodnevnim časovima. Ulazak u smeštajne jedinice posle 15:00h po lokalnom vremenu.

2 – 11. dan- Boravak u izabranim studijima na destinaciji.

12. dan – Napuštanje smeštaja najkasnije do 09:00 časova. Polazak za Srbiju (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencija dan pre povratka ). Vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji.

12/13. dan – Dolazak u Srbiju u ranim jutarnjim časovima.

PROGRAM PUTOVANJA – SOPSTVENI PREVOZ :

1.dan – Dolazak na destinaciju. Obavezno kontaktirati predstavnika na destinaciji ( kontakt telefon se nalazi na vuceru koji se preuzima u agenciji ),kako bi putnik dobio informacije o smestaju ( broj sobe, spratnost ). Ulaz u smeštajne jedinice, posle 15:00 časova u određeni tip smeštaja prema uplaćenoj rezervaciji.
2.dan do predposlednji dan – boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.

Poslednji dan. – Napuštanje apartmana/studija najkasnije do 09:00 časova po lokalnom vremenu.

LEGENDA:

 • 1/2, 1/3 i ¼ apartmani – smeštajna jedinica u vili koja se sastoji od spavaće sobe sa dva do tri ležaja, dnevnog boravka u kojem se nalazi kuhinja sa osnovnim priborom za jelo za odgovarajući broj osoba , jedan ili dva ležaja, odnosno sofa na otvaranje ili ležaj na otvaranje za jednu do dve osobe, kupatila i terase. Dnevni boravak i spavaća soba ne moraju biti odvojene vratima.

 • 1/2, 1/3, 1/4 studio- smeštajna jedinica u vili u kojoj se u istom prostoru nalazi deo sa kuhinjskim elementima sa osnovnim priborom za jelo za odgovarajući broj osoba (prema broju ležajeva), kreveti, orman, kupatilo i terasa.1/4 studio može da sadrži francuski ležaj (grčki standard) i krevet na sprat , ½ odnosno 1/3 studiji sadrže francuski ležaj i/ili singl ležaj (grčki standard).

 • 1/4 mezoneta – “jednosoban ili dvosoban stan” – smeštajna jedinica u vili u dva nivoa koja se sastoji od jedne ili dve spavaće sobe sa dva do tri ležaja, dnevnog boravka u kojem se nalaze kuhinjski elementi (osim u hotelu), jedan ili dva ležaja, odnosno sofa ili ležaj na otvaranje za jednu do dve osobe, kupatila i terase. Drugi, viši nivo ili sprat, su najčešće povezani kružnim stepenicama sa nižim nivoom i ima niži, kosi plafon.

 • 1/4, 1/5 duplex– smeštajna jedinica u vili sa dve odvojene spavaće sobe sa dva ležaja, trećom prostorijom u kojoj se nalazi kuhinja sa trpezarijskim stolom, kupatilom i terasom. Spavaće sobe, kao i kuhinja su fizički odvojene vratima.

POPUSTI I DOPLATE:

 • Dete do 10 godina starosti u zajedničkom ležaju, boravi BESPLATNO i plaća autobusku kartu za decu;

 • Deca do 10 godina starosti, u pratnji dve puno platežne odrasle osobe ukoliko borave u sopstvenom ležaju imaju popust u iznosu od 20 eur na cenu paket aranžmana;

 • Dvoje dece do 10 godina starosti, u pratnji dve puno platežne odrasle osobe, imaju po 50 % POPUSTA na cenu paket aranžmana, dele ležaj i plaćaju jednu autobusku kartu za decu;

 • Ukoliko jedna osoba boravi u studiju, plaća cenu 1,75 od cene paket aranžmana;

 • U slučaju spajanja smena na organizovanom prevozu, cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 25 eur po osobi osim za smene koje su u tabeli označene zvezdicom (*).

KONEKTIVNI TRANSFERI za polaske van Novog Sada i Beograda koji nisu usputni autobusu ka destinaciji:

 • doplate se računaju na cenu karte iz Beograda

 • mimimalan broj ljudi za realizaciju transfera je 4

 • prevoz je kolektivan

 • polasci su tokom cele sezone usklađeni prema polascima autobusa

SOPSTVENI PREVOZ: cena aranžmana se umanjuje za 30 € po osobi, osim za predsezonu i postsezonu (smene označene *) gde se u slučaju korišćenja sopstvenog prevoza plaća puna cena paket aranžmana.

NAČIN PLAĆANJA:

 • gotovinom – 30% od cene aranžmana prilikom rezervacije. Ostatak aranžmana minimum 10 dana pre početka putovanja;

 • Putem platnih kartica (Dina, Visa card, Master, Maestro) – isti uslovi kao za gotovinu

 • Putem profakture – isti uslovi kao za gotovinu

 • Prema novom Zakonu o trgovini turističke agencije i organizatori putovanja su u obavezi da naplaćuju turističke usluge u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, umesto kao do sada po prodajnom kursu za efektivu poslovne banke.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije organizatora. Posrednik u prodaji T.A. Sani Trade & Tours. Organizator outovanja T.A. Clock travel licenca OTP 234/2021 kategorija A koji su sastavno deo prijave putovanja.

Pozovite nas