Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Kuća Filipos Nea Kalikratia

Kuća Filipos Nea Kalikratia nalazi se 500 metara van Nea Kalikratije, na 10 metara od divlje plaže, a 800 metara od gradske plaže. Supermarket se nalazi na oko 900 metara. Kuća je od plaže Kristal udaljena 2 km, a od plaže Sahara 2,5 km. Kuća Filipos Nea Kalikratia poseduje četvorokrevetne apartmane i četvorokrevetni +1 duplex apartman. Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Kupatila imaju tuš kade. Smeštajne jedinice su klimatizovane, imaju TV prijemnike sa grčkim kanalima, internet wireless. Smeštajni objekat ima obezbeđeno parking mesto u uređenom dvorištu, a može se parkirati i ispred dvorišta da bi se dobilo više slobodnog prostora u dvorištu. Za one koji dolaze sopstvenim prevozom, svoja vozila mogu parkirati u dvorištu (ne na travi) ili ispred dvorišta (čime dobijaju više prostora u dvorištu). Upotreba klime je uračunata u cenu (osim za last minute ponude)!

  • Udaljenost od plaže: nalazi se na divljoj plaži

  • Wi-Fi: ima Wi-Fi

  • Klima: ima klimu

  • TV: ima TV sa grčkim kanalima

  • Parking: nema obezbeđeno parking mesto

  • Spratnost: prizemlje

KOORDINATE: N 40°18’47.65″ E 23°03’03.69″

KUĆA-FILIPOS-1
KUĆA-FILIPOS-2
KUĆA-FILIPOS-3
KUĆA-FILIPOS-4
KUĆA-FILIPOS-5
KUĆA-FILIPOS-7
KUĆA-FILIPOS-8
KUĆA-FILIPOS-10
KUĆA-FILIPOS-11
KUĆA-FILIPOS-12
KUĆA-FILIPOS-13
KUĆA-FILIPOS-15
KUĆA-FILIPOS-16
KUĆA-FILIPOS-17
KUĆA-FILIPOS-18
KUĆA-FILIPOS-19
KUĆA-FILIPOS-21
previous arrow
next arrow
KUĆA-FILIPOS-1
KUĆA-FILIPOS-2
KUĆA-FILIPOS-3
KUĆA-FILIPOS-4
KUĆA-FILIPOS-5
KUĆA-FILIPOS-7
KUĆA-FILIPOS-8
KUĆA-FILIPOS-10
KUĆA-FILIPOS-11
KUĆA-FILIPOS-12
KUĆA-FILIPOS-13
KUĆA-FILIPOS-15
KUĆA-FILIPOS-16
KUĆA-FILIPOS-17
KUĆA-FILIPOS-18
KUĆA-FILIPOS-19
KUĆA-FILIPOS-21
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

FIRST MINUTE POPUSTI:
10% POPUSTA ZA REZERVACIJU I UPLATE U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE, POPUST VAŽI DO 01.04.2023.
POPUSTI SE ODNOSE SAMO NA SMEŠTAJ

Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

Apartman (1/4 app) – spavaća soba raspolaže francuskim ležajem i jednim singl ležajem, kupatilom sa tuš kadom, kuhinjskim delom u kome se nalazi jedan singl ležaj i koji sadrži šporet sa dve ringle i rernom, frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom.


Duplex (1/4+1 dpx) – sastoji se od dve sobe, u jednoj sobi nalazi se francuski ležaj, u drugoj soba dva singl ležaja, u kuhinjskom delu nalazi se sofa koja se ne razvlači, koji sadrži manji šporet sa dve ringle i rernom, veliki frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom.

Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Kupatila imaju tuš kade. Smeštajne jedinice su klimatizovane, imaju TV prijemnike sa grčkim kanalima, internet wireless. Smeštajni objekat ima obezbeđeno parking mesto u uređenom dvorištu, a može se parkirati i ispred dvorišta da bi se dobilo više slobodnog prostora u dvorištu. Za one koji dolaze sopstvenim prevozom, svoja vozila mogu parkirati u dvorištu (ne na travi) ili ispred dvorišta (čime dobijaju više prostora u dvorištu). Upotreba klime je uračunata u cenu (osim za last minute ponude)!

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas