Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Hotel Philoxenia Inn Limenas

Hotel Philoxenia Inn se nalazi u mestu Limenas, preko puta arheološkog muzeja, udaljen je oko 100m od stare luke i oko 200 metara od gradske plaže. Hotel Philoxenia Inn Limenas ima bazen i okružen je lepim vrtom, u našoj ponudi su dvokrevetna i trokrevetna studija koja se nalaze u spuštenom prizemlju. U neposredoj blizini hotela se nalazi javni, besplatni parking. Svaka smeštajna jedinica ima opremljen kuhinjski deo, kupatilo/wc, fen, peškire, terasu, WiFi internet, TV i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 5€ dnevno). Čišćenje studija je na dnevnoj bazi. Postoji mogućnost doplate doručka na licu mesta (7€ dnevno). Google maps: Latitude: 40.7793175 Longitude: 24.7116843

VILA-PHILOXENIA-INN-1
VILA-PHILOXENIA-INN-2
VILA-PHILOXENIA-INN-3
VILA-PHILOXENIA-INN-4
VILA-PHILOXENIA-INN-5
VILA-PHILOXENIA-INN-6
VILA-PHILOXENIA-INN-7
previous arrow
next arrow
VILA-PHILOXENIA-INN-1
VILA-PHILOXENIA-INN-2
VILA-PHILOXENIA-INN-3
VILA-PHILOXENIA-INN-4
VILA-PHILOXENIA-INN-5
VILA-PHILOXENIA-INN-6
VILA-PHILOXENIA-INN-7
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

FIRST MINUTE POPUSTI:
10% POPUSTA ZA UPLATE U CELOSTI  DO 28.02.2023.

Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

Vila poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije koji se nalaze u spuštenom prizemlju. U neposredoj blizini hotela se nalazi javni, besplatni parking. Svaka smeštajna jedinica ima opremljen kuhinjski deo, kupatilo/wc, fen, peškire, terasu, WiFi internet, TV i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 5€ dnevno). Čišćenje studija je na dnevnoj bazi.

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas