Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Vila Ilian Studios Parga

Vila Ilian Studios Parga se nalazi u srcu Parge, na nepunih 150 metara od centra grada (crkve), dok do gradske luke ima oko 350 metara. Za poznavaoce Parge, vila se nalazi na manje od 50 m od najpoznatije pekare Green Bakery, kao i od mnogobrojnih prodavnica suvenira, supermarketa, mesara, poslastičarnica, restorana, kafića.. Po mnogima najlepša plaža VALTOS je udaljena nepunih 850 metara od vile, dok do gradske plaže Krioneri ima oko 450 metara. Vila Ilian Studios Parga svojim izgledom podseća na mini zamak sa svojim lepim terasama, gde se ispred ulaza nalazi mini dvorište u kome gosti mogu da odmore, dok se u vili nalaze lepo dekorisani i prostrani studiji i apartmani, koji ce svojim gostima pružiti pravo zadovoljstvo letovanja.

*Čišćenje i promena peškira i posteljine je 3 puta u toku smene.
*Korišćenje klima uredjaja– 3 eura dnevno opciono (placanje na licu mesta).
*WiFi internet– GRATIS.
*Mogućnost besplatnog korišćenja kreveca – NA UPIT PRILIKOM REZERVACIJE

Vila-ILIAN-DIOS-Parga-1
Vila-ILIAN-DIOS-Parga-2
Vila-ILIAN-DIOS-Parga-3
Vila-ILIAN-DIOS-Parga-4
Vila-ILIAN-DIOS-Parga-5
Vila-ILIAN-DIOS-Parga-6
Vila-ILIAN-DIOS-Parga-7
Vila-ILIAN-DIOS-Parga-8
Vila-ILIAN-DIOS-Parga-9
Vila-ILIAN-DIOS-Parga-10
Vila-ILIAN-DIOS-Parga-11
Vila-ILIAN-Parga-9
previous arrow
next arrow
Vila-ILIAN-DIOS-Parga-1
Vila-ILIAN-DIOS-Parga-2
Vila-ILIAN-DIOS-Parga-3
Vila-ILIAN-DIOS-Parga-4
Vila-ILIAN-DIOS-Parga-5
Vila-ILIAN-DIOS-Parga-6
Vila-ILIAN-DIOS-Parga-7
Vila-ILIAN-DIOS-Parga-8
Vila-ILIAN-DIOS-Parga-9
Vila-ILIAN-DIOS-Parga-10
Vila-ILIAN-DIOS-Parga-11
Vila-ILIAN-Parga-9
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Cenovnik
Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

DVOKREVETNI STUDIJI

Dvokrevetni studiji u svom sastavu poseduju ili francuski ležaj dimenzija 190x155cm ili dva singl standardna ležaja dimenzija 190x90cm, dva noćna stočića, stočić sa ogledalom, stočić za prtljag, TV, Klima uređaj , ormar, SEF (BESPLATNO korišćenje), WI-FI internet konekcija (BESPLATNO korišćenje). Kuhinja se sastoji od ugradnog šporeta sa dve ringle, frižidera sa malom komorom za zamrzavanje, ketlera za grejanje vode, aspiratora, posuđa za dve osobe i stolom za ručavanje sa dve stolice. Kupatila su potpuno renovirana i u svom sastavu poseduju Tuš kabinu, fen za kosu, jedan mali i jedan veliki peškir po osobi. Iz spavaćeg dela studija se direktno izlazi na terasu na kojoj se nalazi sto sa dve stolice. U nekim studijima postoji mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja za dete do 12 godina i u cenovniku je to cena 1/2+1.

TROKREVETNI STUDIJI:

Trokrevetni studijo u svom sastavu poseduju tri singl standardna ležaja dimenzija 190x90cm, dva noćna stočića, stočić sa ogledalom, stočić za prtljag, TV, Klima uređaj, orman, SEF (BESPLATNO korišćenje), WI-FI internet konekcija (BESPLATNO korišćenje). Kuhinja se sastoji od ugradnog šporeta sa dve ringle, frižidera sa malom komorom za zamrzavanje, ketlera, aspiratora, posuđa za tri osobe i stolom za ručavanje sa tri stolice. Kupatila su potpuno renovirana i u svom sastavu poseduju Tuš kabinu, fen za kosu, jedan mali i jedan veliki peškir po osobi. Studio poseduje terasu sa garniturom za 3 osobe.

ČETVOROKREVETNI DUPLEX;

Četvorokrevetni duplex se sastoji od dve spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila i dve terase. Ulazi se u dnevni boravak u kome je smeštena kuhinja sa trpezaijom. Kuhinja u svom sastavu poseduje ugrađeni šporet sa dve ringle, frižider, aspirator i neophodan pribor za 4 osobe. Trpezarijski deo ima sto sa četiri stolice. Iz trpezarije se ulazi u prvu sobu koja se sastoji od dva singl standardna ležaja dimenzija 90x190cm, dva noćna stočića, stočić sa ogledalom, sto za prtljag, TV, klima uređaj. Iz sobe se izlazi na prvu veoma prostranu terasu koja ima sto sa četiri stolice. Takođe iz dnevnog boravka se ulazi i u drugu spavaću sobu, koja u svom sastavu ima francuski ležaj dimenzija 140x190cm, dva noćna i jedan sto sa ogledalom, kao i stočić za prtljag i ormar sa sefom. Iz sobe se direktno izlazi na drugu zasebnu terasu koja je manja od prve i ima sto i dve stolice. Duplex pogodan za porodice, dva para, veće društvo.

Pozovite nas