Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Banje u Srbiji

Banje Srbije. U našoj ponudi možete pronaći ponude smeštaja hotelskog i apartmanskog tipa u Banjama Srbije: Sokobanja, Vrnjačka Banja, Banja Vrujci, Niška Banja, Banja Vrdnik, Jošanička, Prolom Banja…. Banje Srbije su atraktivne destinacije tokom cele godine. Banje Srbije osim medicinskih imaju bogat sadržaj za opuštanje u wellness i spa centrima i dodatne aktivnosti kao što su: biciklizam, pešačenje, mnogobrojni izleti u okolini, paketi za vikend beg porodični, za parove, za seniore, otvorene i zatvorene bazene, aqua parkove…

Sokobanja se nalazi u jugoistočnoj Srbiji, između planina Ozren i Rtanj, na obalama reke Moravice. Tokom cele godine Banja je mesto gde se održavaju brojne sportske, kulturne i turističke,a u neposrednoj okolini nalaze se i brojna izletišta za lekovitost sokobanjskih termalnih izvora znalo se još u vreme starih Rimljana.

Vrnjačka Banja Nalazi se u centralnom delu Srbije, 230 km jugozapadno od Beograda sa kojim je povezana dobrim saobraćajnicama. Smeštena je na obroncima planine Goč i u dolinama Vrnjačke i Lipovačke reke . Vrnjačka Banja raspolaže sa sedam mineralnih izvora, od kojih se četiri koriste za balneološku terapiju.

Banja Vrdnik lekovite vode ove banje leče mnoge bolesti, a posebno su delotvorne za razna ortopedska, neurološka i reumatska oboljenja. Lečenje se vrši primenom savremene medicinske rehabilitacije, termalnog faktora, higijensko-dijetetskog režima, akunpunkturom i dr. Čist vazduh, puno sunčanih sati, mnogobrojni izleti, manastiri u okolini Banje čine da je ova Banja sve popularnija destinacija.

 

Pozovite nas