Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Studiji Sofokles Nea Kalikratia

Studiji Sofokles Nea Kalikratia se nalaze uz hotel „Mikes“ (depandans Hotela Mikes), na oko 300 metara od gradske plaže, 150 metara od divlje plaže i oko 600 metara od centra mesta. Studiji Sofokles Nea Kalikratia koriste sve sadržaje hotela Mikes (TV sala, internet wireless). Supermarket se nalazi na oko 300m. Smeštajni objekat raspolaže dvokrevetnim i četvorokrevetnim studijima. Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Svi studiji imaju ulaznu terasu. Smeštajne jedinice su klimatizovane, imaju TV prijemnike sa grčkim kanalima. Parking nije obezbeđen, ali se može parkirati u neposrednoj blizini objekta. Nema svoj Internet.

Napomena: Upotreba klime je uključena u cenu najma (osim za last minute ponude)!

  • Udaljenost od glavne plaže: 300m

  • Wi-Fi: nema Wi-Fi

  • Klima: ima klimu

  • TV: ima TV sa grčkim kanalima

  • Parking: nema obezbeđeno parking mesto

  • Spratnost: visoko prizemlje

KOORDINATE: N 40°18’36.12″ E 23°04’13.12″

STUDIO-SOFOKLES-1
STUDIO-SOFOKLES-2
STUDIO-SOFOKLES-3
STUDIO-SOFOKLES-5
STUDIO-SOFOKLES-6
STUDIO-SOFOKLES-7
STUDIO-SOFOKLES-8
STUDIO-SOFOKLES-9
STUDIO-SOFOKLES-11
STUDIO-SOFOKLES-12
STUDIO-SOFOKLES-13
STUDIO-SOFOKLES-14
STUDIO-SOFOKLES-15
STUDIO-SOFOKLES-18
STUDIO-SOFOKLES-19
previous arrow
next arrow
STUDIO-SOFOKLES-1
STUDIO-SOFOKLES-2
STUDIO-SOFOKLES-3
STUDIO-SOFOKLES-5
STUDIO-SOFOKLES-6
STUDIO-SOFOKLES-7
STUDIO-SOFOKLES-8
STUDIO-SOFOKLES-9
STUDIO-SOFOKLES-11
STUDIO-SOFOKLES-12
STUDIO-SOFOKLES-13
STUDIO-SOFOKLES-14
STUDIO-SOFOKLES-15
STUDIO-SOFOKLES-18
STUDIO-SOFOKLES-19
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

FIRST MINUTE POPUSTI:
10% POPUSTA ZA REZERVACIJU I UPLATE U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE, POPUST VAŽI DO 01.04.2023.
POPUSTI SE ODNOSE SAMO NA SMEŠTAJ

Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

Smeštajni objekat raspolaže dvokrevetnim i četvorokrevetnim studijima. Struktura dvokrevetnog studija: soba sa dva singl ležaja i čajnom kuhinjom. Struktura četvorokrevetnog studija: soba sa francuskim ležajem i dva singl ležaja, čajna kuhinja.

Kuhinjski deo sadrži rešo sa dve ringle, frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatila ima tuš kade. Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Svi studiji imaju ulaznu terasu. Smeštajne jedinice su klimatizovane, imaju TV prijemnike sa grčkim kanalima. Parking nije obezbeđen, ali se može parkirati u neposrednoj blizini objekta.

Napomena: Upotreba klime je uključena u cenu najma (osim za last minute ponude)!

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas