Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Hotel Palisad Zlatibor

Hotel Palisad Zlatibor 4* se nalazi na planini Zlatibor, 230 km od Beograda, na nadmorskoj visini od 1.000 metara. U centru prirodnog spektakla, u mirisnoj šumi borova, na raskršću vetrova, i carstvu dobrih ukusa, „stari gospodin“ u novom ruhu (kompletno renoviran 2014) već pola decenije predstavalja doajena u turističkoj ponudi regiona. Pravilno uvažavanje lepote koja nas okružuje, fantastična interakcija sa prirodom i eko-dizajn imaju za cilj da gosti budu u jakom srodstvu sa ambijentom koji nas hrani. Vođeni time, tokom rekonstrukcije hotela u opremanju su korišćeni isključivo prirodni materijali poput drveta, kamena, čoje, vune i lana koji su integrisani u savremeni dizajn. Gostima na dar je naša privatna kolekcija i stalna postavka najpoznatijih dela velikana srpskog slikarstva XIX-XX veka. Hotel Palisad Zlatibor ima zaštitni znak a to je autentični „dnevni boravak“ koji ga svrstava u listu retkih hotela koji se posećuju, bar na kratko, radi evociranja uspomena. Različite ambijentalne celine, sedenje uz kamin, zvuci klavira, planinski doživljaj pretvaraju u otmenu atmosferu. Hotel poseduje restorane i barove: Pansionski restoran hotela Palisa kapaciteta je 700 mesta i nedavno je renoviran. Ishrana je na bazi švedskog stola čiji će veliki izbor raznovrsne hrane zadovoljiti sve ukuse, čak i one najizbirljivije. Kongresni centar, Wellness – u okviru wellness ponude hotela možete uživati u sauni, masaži, đakuziju i kozmetičkim tretmanima. Kapacitet hotela: 194 sobe Sve sobe poseduju: Mini bar, Plazma TV, Kablovski program, Telefon, Aparat za kafu, Fen, Free Wi-Fi.
Barovi i restorani: Coffe & Wine bar, Aperitve-Bar, Restoran Palisad, Restoran Zlatni Bor, Relax & Beauty Center, Kongresni centar Palisad 350 mesta, Kongresni centar Srbija 700 mesta, Fudbalski i teniski tereni, Igraonica za decu.

 

 

 

hotel-palisad-2
hotel-palisad-3
hotel-palisad-5
hotel-palisad-6
hotel-palisad-9
hotel-palisad-10
hotel-palisad-12
hotel-palisad-13
hotel-palisad-14
hotel-palisad-15
hotel-palisad-17
hotel-palisad-18
previous arrow
next arrow
hotel-palisad-2
hotel-palisad-3
hotel-palisad-5
hotel-palisad-6
hotel-palisad-9
hotel-palisad-10
hotel-palisad-12
hotel-palisad-13
hotel-palisad-14
hotel-palisad-15
hotel-palisad-17
hotel-palisad-18
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Opis smeštaja:

U hotelu Palisad nalazi se 196 soba.

Standard soba
Ovu sobu odlikuje pravi planinski dizajn sa drvenim elementima i štrikanim prekrivačem, autentičnim za zlatiborski kraj. Mogućnost krevetca za decu, Kupatilo sa tuš-kabinom, Wi-Fi internet, TV, telefon, mini-bar, sef, fen, Mogućnost spajanja dve sobe, Površina 21 m2, Kapacitet: max 2 (odraslih) i 2 (mala deteta) *Ne postoji mogućnost dodavanja pomoćnog kreveta.

Superior soba
Savršena elegancija koja se ogleda u spoju modernog i tradicionalnog, postignutog kombinovanjem vune i drveta, kamena i stakla, pepito i karo materijala. Mogućnost trećeg kreveta i kreveca za decu, Kupatilo sa tuš-kabinom. Pojedine sobe poseduju pored tuš kabine i kadu, Sobe sa i bez terase
Wi-Fi internet, TV, telefon, mini-bar, sef, fen, ketler, Mogućnost spajanja dve sobe, Odvojena zona za sedenje, Površina 33 m2
*Postoji mogućnost dodavanja jednog ili dva pomoćna kreveta.

Lux soba
Više od komfora. Savremeni dizajn, akcenat na detaljima, odvojen garderober kao zasebna celina u sobi. Centralni motiv je kada iz koje se direktno izlazi na terasu. Za sve oni koji od odmora očekuju više, Kupatilo sa tuš-kabinom i kadom iz koje se izlazi na terasu, Wi-Fi internet, TV, telefon, mini-bar, sef, fen, ketler, Odvojen degažman sa garderobom, Terasa, Mogućnost spajanja dve sobe, Površina 40 m2 *Postoji mogućnost dodavanja jednog pomoćnog ležaja.

Apartman
Najnovija adaptacija u smeštajnom delu hotela “Palisad”. Renovirani apartmani i moderan dizajn za porodice i osobe željne većeg komfora tokom boravka na Zlatiboru. Dve spavaće sobe (francuski ležaj i dva singla uz mogućnost spajanja),, Kupatilo sa tuš-kabinom,, Wi-Fi internet, TV, telefon, mini-bar, sef, fen, ketler, Mogućnost ubacivanja kreveca,, Dnevna soba, Površina od 45 m2 do 50 m2 (u zavisnosti od položaja apartmana)

Pozovite nas