Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Vila Viktoria Stavros

Vila Viktoria Stavros se nalazi u novom delu Stavrosa, na samo 250 metara od centra i 70 metara plaže. Vila Viktoria Stavros raspolaže kompletno opremljenim dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima. Četvorokrevetni studiji poseduju dva francuska ležaja ili francuski ležaj i krevet na sprat. Svi studiji imaju kupatilo, terasu, čajnu kuhinju (sa osnovnim posuđem, frižiderom, i rešoom sa dve ringle), TV i A/C (klima uz doplatu-na licu mesta 5€ dnevno). Vila ima lepo uređeno dvorište. Posteljina se menja na 5 dana. Wi-fi je besplatan, uz napomenu da agencija ne može garantovati brzinu interneta. Peškiri i ostali higijenski pribor nisu sastavni deo studija, a čistoću održava sam korisnik.

VILA-VIKI-1
vila-viki-stavros-2
vila-viki-stavros-3
vila-viki-stavros-4
vila-viki-stavros-5
vila-viki-stavros-6
vila-viki-stavros-7
vila-viki-stavros-8
vila-viki-stavros-9
vila-viki-stavros-10
DSC_4695
DSC_4696
DSC_4704
DSC_4708
DSC_4709
DSC_4714
DSC_4716
DSC_4725
VIKI-S
previous arrow
next arrow
VILA-VIKI-1
vila-viki-stavros-2
vila-viki-stavros-3
vila-viki-stavros-4
vila-viki-stavros-5
vila-viki-stavros-6
vila-viki-stavros-7
vila-viki-stavros-8
vila-viki-stavros-9
vila-viki-stavros-10
DSC_4695
DSC_4696
DSC_4704
DSC_4708
DSC_4709
DSC_4714
DSC_4716
DSC_4725
VIKI-S
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Cenovnik
Cenovnik

CENE SU IZRAŽENE PO OSOBI NA BAZI PAKET ARANŽMANA (smeštaj i prevoz) ZA POLASKE IZ BEOGRADA, NOVOG SADA I DUŽ AUTO PUTA.

POPUST U IZNOSU OD 5 eur PO OSOBI ZA POLASKE IZ NIŠA, LESKOVCA I VRANJA (osim za smene sa zvezdicom*)

ZA SOPSTVENI PREVOZ cena aranžmana se umanjuje za 30 € po osobi, osim za predsezonu i postsezonu (smene označene *) gde se u slučaju korišćenja sopstvenog prevoza plaća puna cena paket aranžmana.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Smeštaj u izabranom objektu na bazi 10 noćenja

 • Prevoz modernim turističkim autobusima, KLIMA, TV, VIDEO

 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Polisu putno-zdravstvenog osiguranja

 • Individualne troškove i fakultativne izlete

 • Korišćenje klime gde je u cenovniku naznačena doplata na licu mesta

 • Klimatska taksa u Grčkoj, koja se plaća se na licu mesta vlasniku vile ili predstavniku partnera. Plaća se umesto boravišne takse koja je bila aktuelna od 2018. do sada. Apartmani svih kategorija 1.5€ po sobi po noći

POPUSTI I DOPLATE:

 • Dete do 10 godina starosti u zajedničkom ležaju, boravi BESPLATNO i plaća autobusku kartu za decu;

 • Deca do 10 godina starosti, u pratnji dve puno platežne odrasle osobe ukoliko borave u sopstvenom ležaju imaju popust u iznosu od 20 eur na cenu paket aranžmana;

 • Dvoje dece do 10 godina starosti, u pratnji dve puno platežne odrasle osobe, imaju po 50 % POPUSTA na cenu paket aranžmana,dele ležaj i plaćaju jednu autobusku kartu za decu;

 • Ukoliko jedna osoba boravi u studiju, plaća cenu 1,75 od cene paket aranžmana;

 • U slučaju spajanja smena na organizovanom prevozu, cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 25 eur po osobi osim za smene koje su u tabeli označene zvezdicom (*).

PROGRAM PUTOVANJA- BUS PREVOZ:

1. dan – Sastanak putnika minimum 30 minuta pre polaska. Polazak autobusa ( tačno vreme i mesto polaska bice definisano 24 časa pre datuma polaska, kada se obavestavaju putnici ). Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih i carinskih formalnosti.

2. dan -Dolazak na destinaciju u prepodnevnim časovima. Ulazak u smeštajne jedinice posle 15:00h po lokalnom vremenu.

2 – 11. Dan- Boravak u izabranim studijima na destinaciji.

12. dan -Napuštanje smeštaja najkasnije do 09:00 časova. Polazak za Srbiju (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencija dan pre povratka ). Vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji.

12/13. dan -Dolazak u Srbiju u ranim jutarnjim časovima.

PROGRAM PUTOVANJA – SOPSTVENI PREVOZ:

1.dan- Dolazak na destinaciju. Obavezno kontaktirati predstavnika na destinaciji ( kontakt telefon se nalazi na vuceru koji se preuzima u agenciji ),kako bi putnik dobio informacije o smestaju ( broj sobe, spratnost ). Ulaz u smeštajne jedinice, posle 15:00 časova u određeni tip smeštaja prema uplaćenoj rezervaciji.
2.dan do predposlednji dan – boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.

Poslednji dan. – Napuštanje apartmana/studija najkasnije do 09:00 časova polokalnom vremenu.

LEGENDA:

 • 1/2, 1/3, 1/4 studio – smeštajna jedinica u vili u kojoj se u istoj prostoriji nalazi kuhinja sa osnovnim priborom za jelo za odgovarajući broj osoba (prema broju standardnih ležajeva), kreveti, orman, zasebno kupatilo i terasa.

KONEKTIVNI TRANSFERI za polaske van Novog Sada i Beograda koji nisu usputni autobusu ka destinaciji:

 • doplate se računaju na cenu karte iz Beograda

 • mimimalan broj ljudi za realizaciju transfera je 4

 • prevoz je kolektivan

 • polasci su tokom cele sezone usklađeni prema polascima autobusa

SOPSTVENI PREVOZ: cena aranžmana se umanjuje za 30 € po osobi, osim za predsezonu i postsezonu (smene označene *) gde se u slučaju korišćenja sopstvenog prevoza plaća puna cena paket aranžmana.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% od cene aranžmana prilikom rezervacije. Ostatak aranžmana minimum 10 dana pre početka putovanja – gotovinom, platnim karticama, uplatom preko računa

 • Prema novom Zakonu o trgovini turističke agencije i organizatori putovanja su u obavezi da naplaćuju turističke usluge u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan placanja.

Posrednik u prodaji T.A. Sani Trade & Tours. Organizator T.A. Clock Travel, licenca OTP 234/2021 kategorija A koji su sastavni deo prijave putovanja. Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Clock travel

 

Pozovite nas