Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Vila Mina Lux Stavros

Vila Mina Lux Stavros je novoizgrađen objekat moderne arhitekture, na svega 90 metara od plaže i oko 250 metara od centra Stavrosa. Vila Mina Lux Stavros raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima. Smeštajne jedinice imaju kompletno opremljenu čajnu kuhinju u okviru studia, kupatilo, TV i balkon, Wi-fi. Terase svih studija su komforne i imaju bočni pogled na more. Svaka smeštajna jedinica ima klima uređaj, koja se doplaćuje na licu mesta 5 eur dnevno po studiju. Ova doplata nije obavezna. Vila sadrži peškire, koji se menjaju zajedno sa posteljinom, 5-og dana boravka.

mina-lux-stavros-3
mina-lux-stavros-2
vila-mina-lux-5
mina-lux-stavros-1
vila-mina-lux-6
vila-mina-lux-7
vila-mina-lux-8
vila-mina-lux-9
vila-mina-lux-10
vila-mina-lux-11
vila-mina-lux-15
vila-mina-lux-16
vila-mina-lux-17
vila-mina-lux-18
vila-mina-lux-19
vila-mina-lux-20
previous arrow
next arrow
mina-lux-stavros-3
mina-lux-stavros-2
vila-mina-lux-5
mina-lux-stavros-1
vila-mina-lux-6
vila-mina-lux-7
vila-mina-lux-8
vila-mina-lux-9
vila-mina-lux-10
vila-mina-lux-11
vila-mina-lux-15
vila-mina-lux-16
vila-mina-lux-17
vila-mina-lux-18
vila-mina-lux-19
vila-mina-lux-20
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

FIRST MINUTE POPUSTI:
10% POPUSTA ZA UPLATE U CELOSTI DO 28.02.2023. 5% POPUSTA ZA REZERVACIJE DO 28.02.2023.

Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

Vila Mina Lux Stavros raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima. Smeštajne jedinice imaju kompletno opremljenu čajnu kuhinju u okviru studia, kupatilo, TV i balkon, Wi-fi. Terase svih studija su komforne i imaju bočni pogled na more. Svaka smeštajna jedinica ima klima uređaj, koja se doplaćuje na licu mesta 5 eur dnevno po studiju. Ova doplata nije obavezna. Vila sadrži peškire, koji se menjaju zajedno sa posteljinom, 5.dana boravka.

 

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas