Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Vila Marios Amuljani

Vila Marios Amuljani nalazi se u samom centru mesta na 50 metara od trajekta, u glavnoj pešačkoj ulici. Od najbliže plaže udaljena je oko 200 metara. Vila Marios Amuljani je sagrađena 2016. godine i iza sebe ima mnogo zadovoljnih turista. U blizini vile nalazi se najpoznatija poslastičara na ostrvu Mr Sugar koju morate posetiti tokom svog boravka, a svim našim turistima uglavnom postane nezaobilazno mesto večernjih izlazaka. U blizini su još pekara Aleksandros, picerija Avli, restoran Kilimataria, dečiji park, luna park, apoteka i mnoštvo drugih kafića, barova, prodavnica i suvenirnica. Vila poseduje dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije sa i bez kuhinje. Promena posteljine je na 5 dana. Wi-Fi napomena: Agencija ne može garantovati protok interneta u kućama na Ammouliani ostrvu i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema Grčkih operatera. Turistička taksa: 0,50€ po sobi dnevno (plaća se na licu mesta, direktno vlasniku. Nije sastavni deo aranžmana). U opisima smeštaja jasno je naznačeno da li smeštajni objekti imaju WiFi. Ukoliko objekat ima WiFi to ne podrazumeva i dostupnost mreže u sobama, već se ruter nalazi najčešće u zajedničkim prostorijama (prijemni deo, recepcioni deo). Takođe, WiFi je uglavnom slab (naročito na ostrvima), trpi veliki broj korisnika, pa je za očekivati slab protok. Takođe, agencija ne preuzima odgovornost u slučaju nestanka interneta u nekoj od smena tokom sezone usled bilo kojih okolnosti (kvarovi, prekid ugovora sa provajderom od strane vlasnika i obrnuto i slično). WiFi nije obavezan deo opreme u apartmanima i studijima. U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda. Grčki standard za normalan ležaj je 75-90 cm sa 180-200 cm, francuski ležaj 115-150 cm sa 180-200 cm. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija. *Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.

vila-marios-1
vila-marios-2 (1)
vila-marios-3
vila-marios-4
vila-marios-5
vila-marios-6
vila-marios-7
vila-marios-8
vila-marios-9
vila-marios-10
vila-marios-11
vila-marios-12
Marios-Amuljani-4
Marios-Amuljani-5
Marios-Amuljani-6-680x510
Marios-Amuljani-7
Marios-Amuljani-7-680x510
Marios-Amuljani-8
Marios-Amuljani-9-768x1024
Marios-Amuljani-10
previous arrow
next arrow
vila-marios-1
vila-marios-2 (1)
vila-marios-3
vila-marios-4
vila-marios-5
vila-marios-6
vila-marios-7
vila-marios-8
vila-marios-9
vila-marios-10
vila-marios-11
vila-marios-12
Marios-Amuljani-4
Marios-Amuljani-5
Marios-Amuljani-6-680x510
Marios-Amuljani-7
Marios-Amuljani-7-680x510
Marios-Amuljani-8
Marios-Amuljani-9-768x1024
Marios-Amuljani-10
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

Vila poseduje dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije sa i bez kuhinje. Promena posteljine je na 5 dana.

Soba 1/2 u svom sadržaju ima francuski ležaj. Studio u svom sadržaju ima TWC, TV, klimu bez doplate, wi-fi bez doplate, peškire, frižider, terasu sa garniturom za sedenje. Na terasi se nalazi mali rešo za pripremu toplih napitaka.

Studio 1/3 (3+0;2+1) u svom sadržaju ima francuski ležaj i jedan kauč na razvlačenje. U ovom studiju mogu se smestiti tri odrasle osobe ili porodica sa jednim detetom do 8.99 godina. Studio u svom sadržaju ima TWC, TV, klimu bez doplate, wi-fi bez doplate, peškire, frižider, terasu sa garniturom za sedenje. Na terasi se nalazi deo sa rešo ringlom gde možete sebi pripremiti jutarnji obrok i skuvati neki od toplih napitaka. Studio poseduje neke od pribora za konzumiranje hrane (čaše, šolje, mala šerpa, pribor za jelo). Studio nema sudoperu!

Studio 1/3 (3+0; 2+2) u svom sadržaju ima francuski ležaj i dodatni ležaj na rasklapanje dimenzija 180*150cm na kome može spavati jedna odrasla osoba ili dvoje dece do 8.99 godina. Studio u svom sadržaju ima TWC, TV, klimu bez doplate, wi-fi bez doplate, peškire, frižider, terasu sa garniturom za sedenje, opremljenu kuhinju.

Studio 1/4 u svom sadržaju ima francuski ležaj, trosed na rasklapanje na kome se mogu smestiti dve odrasle osobe ili dvoje dece. Studio u svom sadržaju ima TWC, TV, klimu bez doplate, wi-fi bez doplate, peškire, kombinovani frižider sa zamrzivačem, opremljenu kuhinju, indukcionu ploču i veliku terasu sa garniturom za sedenje.

Pozovite nas