Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Vila Coralli Lutra

Vila Coralli Lutra se nalazi u centru mesta, na samo 120 metara od uređene centralne mesne plaže. Pristup studijima je veoma lak sa glavne ulice koja prolazi pored Lutre. Vila Coralli Lutra sve smeštajne jedinice su opremljene kuhinjom (rešo sa dve grejne ploče) sa frižiderom, kupatilom sa tuš kabinom, klima uređajem, LCD TV-om. Iz nekih studija se pruža panoramski pogled na more dok iz drugih na šumovite padine koje se uzdižu iznad Lutre. Vila je pravi izbor za sve one koji žele lep pogled sa svojih balkona, lak pristup celom objektu, blizinu plaže i sadržaje kojima mesto raspolaže.

Peškiri – DA
Klima uređaj – DA (uključen u cenu)
WiFi – DA
Parking – DA

Google koordinate: 39.928591N, 23.586149E

coralli-lutra
coralli-lutra-3
coralli-lutra-4
coralli-lutra-5
coralli-lutra-6
coralli-lutra-7
coralli-lutra-8
coralli-lutra-9
coralli-lutra-10
coralli-lutra-11
coralli-lutra-12
coralli-lutra-13
vila-coralli-lutra-1-scaled
vila-coralli-lutra-2-scaled
previous arrow
next arrow
coralli-lutra
coralli-lutra-3
coralli-lutra-4
coralli-lutra-5
coralli-lutra-6
coralli-lutra-7
coralli-lutra-8
coralli-lutra-9
coralli-lutra-10
coralli-lutra-11
coralli-lutra-12
coralli-lutra-13
vila-coralli-lutra-1-scaled
vila-coralli-lutra-2-scaled
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

Struktura:
1/2 STD = francuski krevet
1/2 STD = 2 singl kreveta

*Grčki standard za singl krevet je 75x185cm, za francuski krevet 120x185cm, za pomoćni ležaj 65x175cm
*Kuhinje u apartmanima su opremljene najosnovnijim posuđem i priborom i pogodne su samo za pripremanje laganih obroka. Ukoliko planirate pripremanje raznovrsnijih i obilnijih obroka, predlažemo da ponesete dodatnu šerpu, veliki nož, kuhinjsku krpu, kutlaču i sl.
*Internet u vilama nije namenjen profesionalnoj upotrebi, a jačina signala, brzina i kvalitet protoka i povezivanja kao i stabilnost mreže zavise isključivo od provajdera, tehničkih mogućnosti u samom letovalištu i regiji i drugih faktora
*Kao i u slučaju hotelskog, fotografije apartmantskog smeštaja predstavljaju jedan ili više tipova soba, a ne nužno sve tipove kojima objekat raspolaže
*Sve razdaljine su preuzete sa Google mapa i informacionog su karaktera

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas