Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Vila Areti Kefalonija

Vila Areti Kefalonija nalaze se u centru Scale, u mirnoj ulici poprečno od glavne ulice, kojom je povezana sa centrom i plažom. Vila Areti Kefalonija udaljena je oko 40 metara od prelepe peščane plaže Scala. Vila se sastoji od dvokrevetnih i trokrevetnih studija i četvorokrevetnih apartmana. Klima uz doplatu na licu mesta. Studio 02,03: Dvokrevetni se nalaze u prizemlju i na prvom spratu, a trokrevetni na prvom spratu. Prostrane, komforne sobe sa ukusno uređenim nameštajem, sa dva standardna kreveta ili francuskim ležajem sa trećim ležajem, izdvojena kuhinja (frižider, ugradni rešo sa dve ringle, kuker, posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, kupatilo – tuš/wc sa peškirima. Balkon sa garniturom za sedenje. Apartman 04: Nalaze se u prizemlju I na prvom spratu. Sastoji se iz dve spavaće sobe, jedne sa francuskim ležajem i druge sa dva odvojena ležaja i ima dnevni boravak sa kuhinjskim delom i kupatilom kao u studijima. Veliki broj restorana, taverni i kafea se nalaze u blizini kao i gradsko šetalište.

areti-1
areti-2
areti-3
areti-4
areti-5
areti-6
areti-7
areti-8
areti-9
areti-10
areti-11
previous arrow
next arrow
areti-1
areti-2
areti-3
areti-4
areti-5
areti-6
areti-7
areti-8
areti-9
areti-10
areti-11
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Cenovnik

LEGENDA: Cenovnik br. 2 od 01.02.2024. Program br. 106/2023

1/2 – dvokrevetna soba, 1/3 trokrevetna soba, studio soba sa kuhinjskom nišom, ST 02 – dvokrevetni studio, ST 03 – trokrevetni studio, APP 02 dvokrevetni apartman, APP 03 – trokrevetni apartman, APP 04 – četvorokrevetni apartman, PL – pomoćni ležaj, A/C – klima uređaj, CV pogled na grad, MV/GV – pogled na planinu- pogled na baštu, NA – najam sobe/studija/apartmana, ND – noćenje sa doručkom, PP – polupansion (doručak/večera), PA – pansion (doručak/ručak/večera), AI sve uključeno (doručak, ručak, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića prema uslovima hotela).

Family Club

Vila Areti: I i II dete 2 – 14 god plaćaju cenu iz tabele, u pratnji 2 punoplatežne osobe po ceni ST02 i koristi ležaj u APP04 ili zajednički ležaj sa punoplatežnom osobom u ST02.

Vila Marina: I dete 2 – 14 god plaća cenu iz tabele, u pratnji 2 punoplatežne osobe po ceni APP02 i koristi PL ili zajednički ležaj sa punoplatežnom osobom u APP02.

Deca 2 – 14 god u pratnji 2 punoplatežne osobe u Family clubu plaćaju judinstvenu cenu za odabrani vid prevoza.

DOPLATE APARTMANI:

VILA ARETI – Klima se doplaćuje prema iznosu koji će biti naknadno objavljen.

OBAVEZNO DVA DANA PRE PUTOVANJA PROVERITI TAČNO VREME POLETANJA AVIONA I MESTO POLASKA AUTOBUSA

PROGRAM PUTOVANJA BR. 106 – INDIVIDUALNI PREVOZ:

1. dan – Putovanje individualnim prevozom. Dolazak na Kefaloniju. Ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje. 2. dan – 9./10./11. dan – Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje. 10./11./12. dan – Napuštanje soba do 09.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom. Kraj usluga.

PROGRAM PUTOVANJA BR. 106/1 – AVIONSKI PREVOZ NA ZAHTEV PUTNIKA:

1.dan Beograd– sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla, Terminal 1, dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme, čarter let za Kefaloniju. Transfer autobusom do mesta boravka po izboru. Smeštaj u apartman/hotel.

2.dan–10./11.dan – Kefalonija – boravak u izabranom apartmanu/hotelu na bazi najma ili noćenja doručkom ili polupansiona. 11./12.dan– napuštanje apartmana/hotela, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika. Transfer do aerodroma i let za Beograd. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.

PROGRAM PUTOVANJA BR. 106/2 – AUTOBUSKI PREVOZ NA ZAHTEV PUTNIKA:

1. danBeograd sastanak putnika pola sata ranije u odnosu na predviđeno vreme, dan ranije u odnosu na datum iz tabele. Predvidjeno vreme polaska autobusa u 16:00h, iz Beograda. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti u agenciji tačno mesto i vreme polaska autobusa. Prevoz je vozilima turisticke klase sa 7 do 83 sedišta, minibusem ili autobusom u zavisnosti od broja putnika. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. dan – 11./12. dan – …dolazak u Nidri (Lefkada) I ukrcavanje na trajekt za Kefalonijutransfer iz Fiskarda do Skale. Putnici sami unose svoj prtljag na trajekt. Savetujemo da se gosti ukrcaju na trajekt minimum 30 minuta pre polaska, zbog moguće gužve. Mesta na trajektu nisu numerisana. Putnik je dužan da se pridržava uputstva brodske posade o odlaganju prtljaga. Po dolasku na Kefaloniju goste dočekuje lokalni transfer (bus ili minibus) do odabranog apartmana. Prilikom transfera na Kefaloniji, zbog specifičnosti terena i ulica, nije moguće da autobus priđe do samih objekata, putnici izlaze iz autobusa na glavnom putu i prelaze peške deo puta do izabranog objekta. Smeštaj, boravak u izabranom objektu na bazi najma studija/apartmana. 11./12. dannapuštanje objekta, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika, lokalni transfer iz Skale do Fiskarda i ukrcavanje na trajekt do Nidrija (Lefkada). Putnici sami unose svoj prtljag na trajekt. U Nidriju ulazak u prevozno sredstvo kojim se nastavlja putovanje za Srbiju. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora. 12./13. dandolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga. Napomena: Kod većih gužvi moguće je koristiti i trajekt Astakos – Sami – Astakos ili Kilini – Poros – Kilini i u skladu sa tim će biti prilagođen program putovanja.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • usluge smeštaja na bazi najma studija/apartmana za izabrani termin prema tabeli na bazi 10/11 noćenja;

 • servis predstavnika naše agencije;

 • troškovi organizacije programa i usluga partnera u Grčkoj.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Prevoz po izboru, autobuski (u smenema gde je predviđen) ili avionski,

 • preporučujemo međunarodno zdravstveno osiguranje

 • doplatu za klima uređaj (iznos naglašen u cenovniku);

 • ostale individualne i nepomenute troškove;

 • fakultativne izlete i rent-a-car. Fakultativni izleti biće ponudjeni na licu mesta od strane lokalnog partnera, prema uslovima i cenama lokalnog partnera;

 • TURISTIČKA TAKSA za sve turiste koji borave u Grčkoj. Taksa će se naplaćivati na licu mesta od strane vlasnika privatnog smeštaja, recepcije hotela i neće biti sastavni deo aranžmana. Očekivani iznosi takse, koja će se naplaćivati dnevno po sobi, je: privatni smeštaj – 1,50€; hoteli 1*/2* – 1,50€; hoteli 3* -3€; hoteli 4*- 7€; hoteli 5*- 10€. Plaćanje će se vršiti isključivo gotovinom, a hotelijeri I vlasnici privatnog smeštaja će imati pravo da goste, ukoliko gosti odbiju da plate turističku taksu, ne prime u smeštaj.

AUTOBUSKI PREVOZ OBUHVATA :

 • Prevoz autobusom turističke klase (klima/video/audio, od 16 do 87 sedišta) do izabranog objekta na relaciji po programu;

 • prevoz trajektom Nidri (Lefkada) – Fiskardo – Nidri (Lefkada),vožnja traje oko 100 min u jednom pravcu; Kod većih gužvi moguće je koristiti i trajekt Astakos – Sami – Astakos ili Kilini – Poros – Kilini.

 • Usluge pratioca grupe.

AUTOBUSKI PREVOZ NE OBUHVATA:

 • Minimalan broj za realizaciju autobuskog prevoza je 40 plativih putnika. U slučaju manjeg broja putnika organizujemo prevoz u saradnji sa drugim agencijama.

AVIONSKI PREVOZ OBUHVATA:

 • Čarter let avio kompanijom Air Serbia, na relaciji Beograd (BEG) –Kefalonija (EFL) – Beograd. Dva dana pred let saznajemo tačno vreme poletanja čarter aviona.

 • Aerodromske takse (APT) za čarter let u iznosu od 44,36€ (aerodrom Beograd 24,08€, aerodrom Argostoli 19,30€, RF taksa 0,98€). Aerodromske takse i eventualne doplate za gorivo su sastavni deo doplate za avionski prevoz, samim tim je i njihova promena dozvoljena do momenta polaska, ukoliko dođe do povećanja ili smanjenja.

 • Kalkulativnu kompanijsku taksu za poskupljenje goriva, YQ taksu po osobi (za odrasle i decu preko 2 g.). YQ taksa predstavlja nadoknadu za gorivo i definisana je ugovorom sa avio prevoznikom. Iznos YQ taksi je podložan promeni i zavisi od promene cene goriva na tržištu. U slučaju povećanja, putnik je dužan da izvrši doplatu razlike pre započetog putovanja ili da ostvari pravo na refundaciju u slučaju smanjenja cene goriva.

 • transfer do/od izabranog objekta na relaciji po programu u pratnji predstavnika agencije.

 • NAPOMENA: u studije i apartmane se ulazi prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00h. Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi u Grčkoj su gotovo uvek na rasklapanje, manjih dimenzija od standardnog ležaja.

  Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

  Napomena: Svaki putnik je u obavezi da poseduje važeću putnu ispravu (kopija stranice sa ličnim podacima se dostavlja agenciji) koja mora važiti još 3 meseca od datuma povratka sa putovanja. Agencija organizator putovanja ne snosi odgovornost za neispravnu putnu dokumentaciju, ne dobijanje vize za kategoriju građana kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU, u tom slučaju će se smatrati da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja agencije organizatora putovanja. Preporučujemo putnicima koji poseduju biometrijske pasoše da se o uslovima putovanja i boravka u EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu u ambasadama zemlje u koje putuju ili na www.europa.rs. Krajnji rok za otkazivanje aranžmana je pet (5) dana pre datuma polaska. U slučaju da je posle zaključenja Ugovora o putovanju došlo do promena u kursu na deviznom tržištu ili promena u tarifama prevoznika i aerodromskih i kompanijskih taksi, agencija organizator putovanja zadržava pravo korekcije cene programa putovanja. Sve vreme boravka Vam na raspolaganju stoji stručan predstavnik naše agencije ili lokalni partner, koji će se potruditi oko Vašeg kompletnog boravka na izabranoj destinaciji i ponuditi brojne fakultativne izlete u saradnji sa lokalnim agentom. Preko našeg predstavnika možete vrlo povoljno iznajmiti auto i samostalno obići izabranu destinaciju i njene poznate plaže i znamenitosti. • Posebna napomena za Covid 19: u slučajevima kada vlasnik objekta / smeštaja praktikuje čišenje i održavanje soba prema protokolima grčke vlade, vlasnik ne snosi pravnu odgovornost za potencijalno zaražavanje gostiju virusom Covid 19 za vreme boravka gostiju. Apartmani i studija se predaju gostima u ispravnom i čistom stanju. Gosti sami održavaju higijenu u smeštajnim jedinicama i nabavljaju sredstva za higijenu. Posteljina se menja najmanje jednom u toku smene. VIŠE INFORMACIJA ZA ULAZAK U REPUBLIKU GRČKU https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo/vize-i-informacije-o-drzavama/grcka

  Svaki putnik je u obavezi da se informise o aktuelnim merama I uslovima ulaska u Grčku u momentu putovanja.

  USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

  Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS (Narodne banke Srbije) na dan uplate. Gotovinski, platnim articama, preko računa – rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak 15 dana pre polaska. Ukoliko aranžman nije uplaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate.

  Posrednik u prodaji T..A Sani Trade & Tours. Organizator putovanja: ROBINZON d.o.o., Beograd. Kategorija Licence A br. OTP 120/2021 od 13.10.2021. Uz ovaj aranžman važe Opšti Uslovi putovanja agencije organizatora.

Pozovite nas