Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Apartmani Metamorfosis 1

Apartmani Metamorfosis 1 nalaze se u centru Metamorfozisa, u blizini crkve i hotela Simeon. Apartmani su od plaže udaljeni oko 160 metara. Apartmani Metamorfosis 1 poseduju trokrevetne apartmane, četvorokrevetne i petokrevetne duplex apartmane, koji imaju dve spavaće sobe i dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijskim delom. Svaki apartman poseduje opremljen kuhinjski deo sa šporetom, kupatilo, terasu, klima uređaj (uz doplatu, 5€ dnevno). Google maps: Latitude: 40.228944 Longitude: 23.604536

APARTMANI-METAMORFOZIS-1-1
APARTMANI-METAMORFOZIS-1-2
APARTMANI-METAMORFOZIS-1-3
APARTMANI-METAMORFOZIS-1-4
APARTMANI-METAMORFOZIS-1-5
APARTMANI-METAMORFOZIS-1-6
previous arrow
next arrow
APARTMANI-METAMORFOZIS-1-1
APARTMANI-METAMORFOZIS-1-2
APARTMANI-METAMORFOZIS-1-3
APARTMANI-METAMORFOZIS-1-4
APARTMANI-METAMORFOZIS-1-5
APARTMANI-METAMORFOZIS-1-6
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

FIRST MINUTE POPUSTI:
20% POPUSTA ZA UPLATE U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE DO 31.01.2023. 10% POPUSTA ZA REZERVACIJE DO 31.01.2023.

Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

Poseduju trokrevetne apartmane, četvorokrevetne i petokrevetne duplex apartmane, koji imaju dve spavaće sobe i dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijskim delom. Svaki apartman poseduje opremljen kuhinjski deo sa šporetom, kupatilo, terasu, klima uređaj (uz doplatu, 5€ dnevno).

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas