Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Rafailovići smeštaj

Rafailovići su malo ribarsko mesto ispred koga se nalazi velika Bečićka plaža dugačka oko 2000 metara, sa peskom i kristalno čistim morem. Bečićka plaža je 1936 godine u Parizu nagrađena kao najlepša prirodna plaža u Evropi. Rafailovići imaju i marinu za jahte, glisere i čamce. Klima je mediteranska sa oko 226 sunčanih dana u godini. Rafailovići se nalaze na 3km od Budve i na 22km od aerodroma u Tivtu.

Rafailovići su malo letovalište koje se nalazi neposredno uz Bečiće, odnosno na jednom kraju velike Bečićke plaže. Rafailovići su dobro povezani sa ostalim turističkim mestima u blizini, šetalištem uz obalu dužine 3km koje povezuje sa Bečićima i Budvom. Rafailovići imaju marinu za glisere i čamce, brojne kafiće, restorane, park i slične sadržaje neophodne za razvoj turizma.

Ovo letovalište pogodno je za turiste i posetioce koji planiraju da svoj odmor provedu u miru, ali i za one turiste koji ipak vole aktivniji odmor, jer se druga poznata letovališta kao što su Sveti Stefan, Budva i Tivat nalaze u blizini i lako ih je posetiti. Plaža u Rafailovićima smatra se jednom od najlepših plaža Jadrana.

Najbliža je svakako plaža u samim Rafailovićima, plaža Rafailovići koja je u stvari spojena sa plažom u Bečićima i čine jednu veliku plažu koja se prostire od Zavale pa sve do Đevištenja što je ukupno oko 2000 metara. Sama plaža u Rafailovićima dugačka je oko 400 m i odlikuje se ravnim i laganim ulaskom u vodu. Plaža u Rafailovićima je peskovita, sa primesama šljunka i potpuno je opremljena tuševima, svlačionicama, barovima i restoranima. Zbog peska i laganog urona u more predstavlja odlično mesto za kupanje i odmor porodica sa malom decom.

Plaža Kamenovo se nalazi izmedju Bečića i mesta Pržno. Pesak je je izuzetno sitan svetlije boje, tipičan mediteranskoj plaži. U poleđini je neurbanizovana zona, pa je ova plaža jedna od retkih mesta gde je priroda netaknuta. Na kraju plaže ka jugoistoku, nalazi se uska pešačka staza koja vodi kroz park i skriveni put za plažu Pržno. Na plaži se nalaze nekoliko plažnih barova i nacionalnih restorana koji su skriveni u hladu mediteranske vegetacije. Plaža Kamenovo je poznata po dnevnim žurkama za mlade, terenu za odbojku na plaži, ali i po velikim muzičkim dešavanjima. Ovde sezona tradicionalno počinje sa Spring Break festivalom. Na festivalu nastupaju svetske zvezde muzičke scene, kao i domaći muzičari iz regiona.

Pozovite nas