Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

sani-tours-agencija-ambijent-1
sani-tours-agencija-ambijent-2
sani-tours-agencija-ambijent-11
sani-tours-agencija-ambijent-6
sani-tours-agencija-ambijent-1
sani-tours-agencija-ambijent-12
sani-tours-agencija-ambijent-9
sani-tours-agencija-ambijent-8
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Sani Trade&Tours je rezultat rada dugog preko dve decenije, nije bilo lako, ali je bilo lepo i danas sa ponosom gledamo iza nas i sa uzbuđenjem ispred nas. U naše postojanje utkani su pre svega ljubav prema poslu, veliki entuzijazam zaposlenih i požrtvovan rad svih nas koji pišemo nove stranice našeg postojanja. Hvala svim zaposlenim i našim vernim klijentima.
Sandra Ćesarević, direktor

Turistička agencija Sani Tours (puno ime Sani Trade & Tours d.o.o.), osnovana je 1993. sa osnovnom delatnošću pružanja usluga u turizmu. Sani Tours, nosilac je turoperatorske licence organizatora putovanja. Sedište agencije i poslovnica, nalaze se u Beogradu u Takovskoj 5 / I.

Destinacije… Nakon dugog iskustva u poslovima pružanja turističkih usluga i velikog broja zadovoljnih klijenata i saradnika, Sani Tours je danas specijalizovana agencija i prepoznatljivo ime za neke od najlepših destinacija za odmor Severne Grčke. Svakako ponos naše ponude su destinacije koje su zadržale pravu mediteransku notu, a to su na Halkidikiju – Jerisos i Neos Marmaras, Nea Roda. Prave mediteranske destinacija sa šmekom grčke tradicije i gostoprimstva, upotpuniće vile u zakupu Sani Tours-a, sa raznovrsnom ponudom studija i apartmana u koje se može smestiti od 2 do 6 osoba, u periodu od početka maja do kraja septembra.

Saradnici… Sigurnost poslovanju svakako pružaju dobri poslovni odnosi. Sa odlično koncipiranom mrežom poslovnih partnera, Sani Tours je u mogućnosti da ispuni i najzahtevnije programe iz domena pružanja turističkih usluga. U saradnji sa najrelevantnijim kompanijama turističke struke u zemlji i inostranstvu, izlazi se u susret svakom zahtevu u najkraćem mogućem roku. Hotelske kuće, avio kompanije, rent-a-car agencije, kompanije za prevoz putnika i event kompanije, toje na raspolaganju svim klijentima Sani Tours-a. Široka mreža agenata, čini ponudu Sani Tours-a dostupnom bilo gde u regionu.

Zaposleni… Ponos Sani Tours-a je svakako pažljivo odabran tim profesinalaca, koji je spreman da se suoče sa najvišim zahtevima tržišta i ispune svaki zahtev klijenta. Dočekaće Vas nasmejana lica, spremna za svaki izazov i potpuno posvećenje Vašim željama. Odabir destinacije, hotela ili avio karte, biće lakši uz naše sugestije.

  Osim destinacija Severne Grčke za koje je specijalizovan, Sani Tours nudi široku lepezu turističkih proizvoda u saradnji sa mnogobrojnim domaćim i inostranim partnerima. Čitava lepeza destinacija, podeljena je po sezonama ili vrsti putovanja. Naša ponuda zaokružena je programima Leto, Zima, Evropski gradovi, Daleke destinacije, Wellness&Spa, Krstarenja i Srbija. Spremni smo da Vam ponudimo profesionalne turističke usluge:

  • Izdavanja avio karata
  •  Rezervacije hotelskog smeštaja
  • Rent-a –car, turistički i aerodromski transferi
  • Organizacije grupnih putovanja u zemlji i inostranstvu
  • Organizaciju individualnih putovanja u zemlji i inostranstvu
  • Sajmovi, kongresi, seminari i simpozijumi u zemlji i inostranstvu
  • Team Building putovanja, poslovna putovanja i putovanja sindikalnih organizacija
  • Incoming usluge za inostrane partnere

  Misija

  Mi smo tu da Vaše slobodno vreme učinimo ispunjenim najlepšim uspomenama sa putovanja. Naš servis je skrojen po Vašim željama.

  Vizija

  Podizanje nivoa turističkih usluga na najviši mogući nivo, a u skladu sa zahtevima klijenata, saradnika i tržišta. U društvu najboljih.

  Cilj

  Zadovoljni klijenti, saradnici i zaposleni, ispunjenih očekivanja. Želimo da Vam budemo prvi izbor.

  Pozovite nas