Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Vila Vera Lili Limenas

Vila Vera Lili Limenas se nalazi na 5 minuta šetnje od centra Limenasa i 500 metara od plaže Agios Vasilis. Vila Vera Lili ima bazen sa ležaljkama i barom u prednjem delu dvorišta i ležaljke u bašti iza vile. Poseduje trokrevetne i četvorokrevetne apartmane, u prizemlju, a svaki od njih ima čajnu kuhinju, kupatilo/wc, peškire, fen, terasu, WiFi internet, TV i klima uređaj (uz doplatu 6€ po danu) i sef (uz doplatu na licu mesta od 20e za 10 dana). Promena posteljine i peškira je petog dana boravka. Gosti imaju mogućnost uplate doručka (uz doplatu na licu mesta/ po osobi dnevno), uz obaveznu proveru raspoloživosti i prijavu u agenciji.

Google maps: Latitude: 40.775677 Longitude: 24.701739

VILA-VERA-LILI-1
VILA-VERA-LILI-2
VILA-VERA-LILI-3
VILA-VERA-LILI-4
VILA-VERA-LILI-5
VILA-VERA-LILI-6
VILA-VERA-LILI-7
VILA-VERA-LILI-8
VILA-VERA-LILI-9
previous arrow
next arrow
VILA-VERA-LILI-1
VILA-VERA-LILI-2
VILA-VERA-LILI-3
VILA-VERA-LILI-4
VILA-VERA-LILI-5
VILA-VERA-LILI-6
VILA-VERA-LILI-7
VILA-VERA-LILI-8
VILA-VERA-LILI-9
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

FIRST MINUTE POPUSTI:
10% POPUSTA ZA UPLATE U CELOSTI  DO 28.02.2023.

Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

Vila poseduje trokrevetne i četvorokrevetne apartmane, u prizemlju, a svaki od njih ima čajnu kuhinju, kupatilo/wc, peškire, fen, terasu, WiFi internet, TV i klima uređaj (uz doplatu 6€ po danu) i sef (uz doplatu na licu mesta od 20e za 10 dana). Promena posteljine i peškira je petog dana boravka.

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas