Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Vila Sofi Paralia

Vila Sofi se nalazi u centralnom delu letovališta Paralija, na 50 metara od plaže i 100 metara od crkve, odnosno samog centra Paralije.

vila-sofi-paralija-1
vila-sofi-paralija-2
vila-sofi-paralija-3
vila-sofi-paralija-4
vila-sofi-paralija-5
vila-sofi-paralija-6
vila-sofi-paralija-7
vila-sofi-paralija-8
vila-sofi-paralija-9
vila-sofi-paralija-10
previous arrow
next arrow
vila-sofi-paralija-1
vila-sofi-paralija-2
vila-sofi-paralija-3
vila-sofi-paralija-4
vila-sofi-paralija-5
vila-sofi-paralija-6
vila-sofi-paralija-7
vila-sofi-paralija-8
vila-sofi-paralija-9
vila-sofi-paralija-10
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

Preko puta vile se nalazi supermarket a u neposrednoj blizini je veliki broj prodavnica, restorana i kafića. U vili nudimo studije za dve, tri ili četiri osobe, koji su rasporedjeni na tri sprata. Studija sadrže kupatilo, čajnu kuhinju (rešo, frizider i potrebni pribor), terasu (sa garniturom za sedenje), tv (TOTAL-TV sa srpskim kanalima), klimu (uz doplatu 4 eur dnevno) i WI-FI internet (besplatno), površine oko 25-30m2 (za studio). Posteljina se menja na svakih pet dana. Peškiri i ostali higijenski pribor nisu sastavni deo studija (poneti sopstvene) i čistoću studija održava sam korisnik. Vila je opremljena video nadzorom 24h dnevno. Vila Sofi je novijeg datuma izgradnje, ali i pored toga napominjemo da je kompletno renovirana 2015. godine. Sve u svemu idealno mesto za Vaš boravak i odmor na moru.

Besplatne usluge:Wi-Fi internet

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas