Preuzmite Ponudu

Vila Prestige – Vrnjačka Banja, prima vaučere za realizaciju usluge smeštaja.

Vila „PRESTIGE“ se nalazi u jednom od najlepših delova „kraljice turizma Srbije“, na samoj Vrnjačkoj promenadi, neposredno uz Vrnjačku reku i stoletni banjski park. Od centralnog banjskog trga i poznatog Wellness centra „Fons Romanus“ udaljena je 300 m, a od mineralnog izvora „Snežnik“ i olimpijskog bazena 50 m. Po kvalitetu, fonkcionalnosti, prefinjenom dizajnu predstavlja pravi dragulj među bogatom ponudom smeštajnih kapaciteta Vrnjačke Banje.

Opis smeštaja

Smeštajni kapaciteti su idealni za porodice, poslovne ljude i sve one koji žele savršen odmor u najlepšoj banji Srbije. Vila poseduje studije i apartmane. Svaka smeštajna jedinica je klimatizovana, poseduje čajnu kuhinju, televizor sa kablovskim programom, lepo dizajniran nameštaj, moderno kupatilo, parking.

– Studio 1/2 + 1 – smeštajna jedinica sa oko 30 kvadratnih metara, francuski ležaj ili dva singl ležaja sa još jednim pomoćnim ležajem za smeštaj tri do maksimalno četiri osobe.

– Apartman 2 + 2 – smeštajna jedinica sa oko 36 kvadratnih metara. Apartman poseduje odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem ili dva odvojena singl ležaja i dodatnim trosedom na razvlačenje u drugoj sobi za smeštaj do maksimalno četiri osobe.

– Apartman 2 + 3 – smeštajna jedinica sa oko 45 kvadratnih metara. Apartman poseduje odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem i dvosed i fotelja na razvlačenje u drugoj sobi za smeštaj do maksimalno pet osoba.

U blizini Vile se nalazi nekoliko poznatih vrnjačkih restorana, a našim gostima pružamo mogućnost pansionske ishrane pod posebno povoljnim uslovima, u restoranu „Tri lipe“, udaljenom od Vile „PRESTIGE“ svega 50 metara.

  • wi-fi
  • klima AC
  • TV
  • kupatilo
  • kuhinja
  • parking
Preuzmite Ponudu

VILA PRESTIGE – VRNJAČKA BANJA 2021

Vila Prestige prima vaučere za smeštaj!

Cene su izražene u rsd, dnevno/po smeštajnoj jedinici, na bazi najma.

TERMINI

VANSEZONA

SEZONA

03.01 – 01.06.2021.

01.10 – 30.12.2021.

01.06 – 30.09.2021.

1/2+1 STUDIO

3-4 osobe

3.000

3.200

1/2+2 APARTMANA

3.500

3.800

1/2+3 APARTMAN

4.000

4.500

Napomena:

Mogućnost pansionske ishrane u restoranu “Tri lipe” (udaljen 50m od Vile Prestige) – doplata na licu mesta za pun pansion 1.200 rsd dnevno/ po odrasloj osobi i 800 rsd za decu od 2-12 godina. Polupansion – 850 rsd dnevno/po odrasloj osobi i 600 rsd dnevno za decu od 2-12 godina.

Gosti vile Prestige ostvaruju mogućnost kupovine ulaznica za Vrnjačke terme po promotivnim cenama: odrasli 750,00 RSD a deca od 02 – 12 godina ulaznicu plaćaju 500,00 RSD. (Vrnjačke terme imaju pet zatvorenih bazena i tri otvorena bazena sa termomineralnom vodom, vodene tobogane za decu i odrasle, spa centar sa saunama, turskim kupatilom, tepidariumima i tuševima).

U cenu ukjučeno:

dnevni najam izabrane smeštajne jedinice

U cenu nije uključeno:

boravišna taksa (plaćanje na licu mesta) – 120,00 RSD dnevno za odrasle, 60,00 RSD dnevno za decu starosti 7 – 15 godina. Deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu.

Uslovi i način plaćanja:

gotovinom: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana do pred put

platnim karticama – usti uslovi kao za gotovinu

uplatom na račun uz profakturu izdatu od strane agencije

Ovaj cenovnik nije važeći za termine kada je povećana tražnja za smeštajem (Love fest, veliki kongresi i seminari i drugo).

U slučaju poremećaja na monetarnom tržištu i tržištu roba i usluga organizator ima pravo na promenu cena.

Način za dobijanje vaučera:

Jedan vaučer ima vrednost 5.000,00 dinara. Stanke vaučer mogu dobiti na osnovu potvrde rezervacije i potvrde o visini primanja koju dobijaju u svojoj firmi gde su zaposleni ili poslednji ček od penzije ukoliko je stranka penzioner. Visina primanja ne sme biti veća od 70.000,00 RSD neto. Sa našom potvrdom o rezervaciji i potvrdom o primanjima stranka predaje zahtev za dobijanje vaučera u pošti i u roku od 30 dana vaučer stiže na kućnu adresu stranke. Postoji mogućnost da stranke osim svojih iskoriste i vaučer svoje rodbine ili prijatelja.
Vaučerima nije moguće platiti boravišnu taksu i ona se naplaćuje u iznosu od 120,00 dinara po osobi po noćenju.
Da bi Vam poslali potvrdu rezervacije za dobijanje vaučera potrebno je da nam dostavite:
– Ime i prezime
– Adresu stanovanja
– JMBG stranke
– Datum realizacije (minimum boravak je 5 noćenja)