Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Hotel app Pagidas Hanioti

Vila PAGIDAS – Apart hotel – se nalazi na minut hoda od centralnog gradskog trga i oko 200 metara do plaže. Enterijer je lepo uredjen, prema visokim hotelskim standardima.

HOTEL-APP-PAGIDAS--1
HOTEL-APP-PAGIDAS--2
HOTEL-APP-PAGIDAS--3
HOTEL-APP-PAGIDAS--4
HOTEL-APP-PAGIDAS--5
HOTEL-APP-PAGIDAS--6
HOTEL-APP-PAGIDAS--7
HOTEL-APP-PAGIDAS--8
HOTEL-APP-PAGIDAS--9
previous arrow
next arrow
HOTEL-APP-PAGIDAS--1
HOTEL-APP-PAGIDAS--2
HOTEL-APP-PAGIDAS--3
HOTEL-APP-PAGIDAS--4
HOTEL-APP-PAGIDAS--5
HOTEL-APP-PAGIDAS--6
HOTEL-APP-PAGIDAS--7
HOTEL-APP-PAGIDAS--8
HOTEL-APP-PAGIDAS--9
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Cenovnik
Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

Poseduje dvokrevetne studije ( dva standardna ležaja ili jedan dupli ), trokrevetne studije (standardni i dupli ležajevi), četvorokrevetne studije (dva standardna ležaja i jedan dupli, izmedju kojih se nalazi delimična pregrada) i 1/4 apartmane ( jedan francuski ležaj u spavaćoj sobi i 2 ležaja u delu sa kuhinjom ). Svaka smeštajna jedinica ima spavaći deo, kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, A/C, TV. Upotreba klime uključena je u cenu u julu i avgustu, van tog perioda plaća se 5 eur dnevno. WI-FI internet se plaća 1 eur dnevno ( agencija nije odgovorna za kvalitet i brzinu )

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas