Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Vila Myrto Paralija

Vila Myrto Paralija ima odličnu lokaciju, nalazi se na 70 m od najlepšeg dela plaže i 150 m od centra Paralije. Vila Myrto Paralija je nov objekat, luksuzno opremljen, veoma kvalitetne izrade. Od smeštajnih jedinica na raspolaganju su studiji za dve i tri osobe i apartmani za 5 i 6 osoba. Sve smeštajne jedinice se nalaze na prvom i drugom spratu. Svaki studio ima čajnu kuhinju, kupatilo, terasu sa garniturom za sedenje, TV, internet koji je gostima besplatno na raspolaganju. Svi studiji su klimatizovani, a korišćenje je uz doplatu na licu mesta 5 evra dnevno u studiju, odnosno 7 evra dnevno u apartmanu (dva uređaja). Promena posteljine se vrši na polovini smene.

vila-myrto1
vila-myrto2
vila-myrto3
vila-myrto4
vila-myrto5
vila-myrto6
vila-myrto7
vila-myrto8
vila-myrto9
vila-myrto10
vila-myrto11
previous arrow
next arrow
vila-myrto1
vila-myrto2
vila-myrto3
vila-myrto4
vila-myrto5
vila-myrto6
vila-myrto7
vila-myrto8
vila-myrto9
vila-myrto10
vila-myrto11
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

  • Dvokrevetni studio (1/2 std): jedna prostorija sa dva standardna hotelska ležaja koji se mogu spojiti u jedan, kuhinja, kupatilo i balkon;
  • Trokrevetni studio (1/3 std): jedna prostorija sa francuskim i jednim standardnim ležajem, kuhinja, kupatilo i balkon;
  • Četvorokrevetni studio (1/4 std): u jednoj prostoriji francuski i dva standardna ležaja, kuhinja, kupatilo i balkon.
  • Petokrevetni apartman (1/5 app): spavaća soba sa francuskim i standardnim ležajem, kuhinja sa francuskim ležajem, kupatilo i balkon;
  • Šestokrevetni apartman (1/6 app): spavaća soba sa francuskim i standardnim ležajem, kuhinja sa francuskim i standardnim ležajem, kupatilo i balkon.

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas