Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Vila Lofos Kalamitsi

Vila Lofos se nalazi na manje od 20m od plaže i idealan je za veća društva.

vila lofos (1)
vila lofos (2)
vila lofos (3)
vila lofos (4)
vila lofos (5)
vila lofos (6)
vila lofos (7)
previous arrow
next arrow
vila lofos (1)
vila lofos (2)
vila lofos (3)
vila lofos (4)
vila lofos (5)
vila lofos (6)
vila lofos (7)
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

Studiji za četiri osobe se nalaze na visini drugog sprata jer je sama kuća na uzvišenju te visine. Kuhinja je izdvojena (ne vratima) od spavaćeg dela. Svi imaju TV,WIFI i klima uredjaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Gostima je na raspolaganju dvorište sa roštiljem i parking.

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas