Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Vila Kipos Nei Pori

Vila Kipos Nei Pori se nalazi u prvom redu kuća desetak metara od plaže, u središnjem delu Nei Porija. Vila Kipos Nei Pori raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima, koji se nalaze na prvom spratu i visokom prizemlju. Studiji se sastoje od spavaćeg dela, sa predvidjenim brojem ležaja, opremljene kuhinje, prostrane terase sa komarnikom i garniturom za sedenje. U četvorokrevetnom studiju pored francuskog ležaja, nalaze se dva kreveta na sprat. Većina studija na prvom spratu imaju pogled na more, a studiji u visokom prizemlju gledaju prema šetalištu i plaži. Studiji raspolažu TV-om i klima uredjajem. Studiji su manje kvadrature. Gostima je na raspolaganju Wi-Fi Internet (agencija nije odgovorna za kvalitet i brzinu interneta). Upotreba klime plaća se na licu mesta 5 eur dnevno. Promena posteljine vrši se na 5 dana. Vila ne poseduje peškire.

Kipos-1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
kiposI8d
kiposI8f
kiposI9f
neiporiplaza
Nei-Pori-Vila-Kipos-6-s
Nei-Pori-Vila-Kipos-16-s
previous arrow
next arrow
Kipos-1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
kiposI8d
kiposI8f
kiposI9f
neiporiplaza
Nei-Pori-Vila-Kipos-6-s
Nei-Pori-Vila-Kipos-16-s
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Cenovnik
Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

Vila Kipos Nei Pori raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima, koji se nalaze na prvom spratu i visokom prizemlju. Studiji se sastoje od spavaćeg dela, sa predvidjenim brojem ležaja, opremljene kuhinje, prostrane terase sa komarnikom i garniturom za sedenje. U četvorokrevetnom studiju pored francuskog ležaja, nalaze se dva kreveta na sprat. Većina studija na prvom spratu imaju pogled na more, a studiji u visokom prizemlju gledaju prema šetalištu i plaži. Studiji raspolažu TV-om i klima uredjajem. Studiji su manje kvadrature. Gostima je na raspolaganju Wi-Fi Internet (agencija nije odgovorna za kvalitet i brzinu interneta). Upotreba klime plaća se na licu mesta 5 eur dnevno. Promena posteljine vrši se na 5 dana. Vila ne poseduje peškire.

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas