Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Vila Katarina Nei Pori

Vila Katarina Nei Pori je locirana u centralnom delu Nei Porija, udaljena od plaže oko 80m. Ispred vile se nalazi uredjen parkić sa visokim drvećem i klupicama u hladovini bujnih krošnji. Vila Katarina Nei Pori poseduje lepo uredjeno unutrašnje dvorište sa prirodnim hladom limunovog drveća. U dvorištu se nalaze roštilj, garniture za sedenje i tuš, koji su na raspolaganju gostima kuće. Svaka smeštajna jedinica je opremljena čajnom kuhinjom, TWC, komarnicima, TV, WiFi, prostranim terasama i klima uređajem koji se doplaćuje 5 eur dnevno. Posteljina se menja na svakih 5 dana. Struktura smeštaja: dvokrevetni studiji sa jednim standardnim i jednim proširenim ležajem, trokrevetni studiji sa jednim francuskim i jednim standardnim ležajem, četvorokrevetni studiji sa jednim francuskim i dva standardna ležaja, duplex apartman sa dve spavaće sobe i odvojenom kuhinjom za smeštaj 4 do 5 osoba.

vila-katarina-nei-pori-1
katarina2a
vila-katarina-nei-pori-2
vila-katarina-nei-pori-3
vila-katarina-nei-pori-4
vila-katarina-nei-pori-5
vila-katarina-nei-pori-6
vila-katarina-nei-pori-7
vila-katarina-nei-pori-8
katarina1a
katarina3a
katarina4
katarina6
katarina7
katarina8
katarina9ee
vilakatarina9aa
vilakatarina9bb
previous arrow
next arrow
vila-katarina-nei-pori-1
katarina2a
vila-katarina-nei-pori-2
vila-katarina-nei-pori-3
vila-katarina-nei-pori-4
vila-katarina-nei-pori-5
vila-katarina-nei-pori-6
vila-katarina-nei-pori-7
vila-katarina-nei-pori-8
katarina1a
katarina3a
katarina4
katarina6
katarina7
katarina8
katarina9ee
vilakatarina9aa
vilakatarina9bb
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

FIRST MINUTE POPUSTI:

Za rezervacije i uplate 40% od cene aranžmana do 15.03.2023. odobrava se 10 % popusta.
Da bi se ostvario navedeni popust, ostatak aranžmana je potrebno isplatiti najkasnije do 30.aprila 2023.god. 

Cenovnik
Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

Svaka smeštajna jedinica je opremljena čajnom kuhinjom, TWC, komarnicima, TV, WiFi, prostranim terasama i klima uređajem koji se doplaćuje 5 eur dnevno. Posteljina se menja na svakih 5 dana. Struktura smeštaja: dvokrevetni studiji sa jednim standardnim i jednim proširenim ležajem, trokrevetni studiji sa jednim francuskim i jednim standardnim ležajem, četvorokrevetni studiji sa jednim francuskim i dva standardna ležaja, duplex apartman sa dve spavaće sobe i odvojenom kuhinjom za smeštaj 4 do 5 osoba.

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas