Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Vila Ivanović

“Vila Ivanović” se nalazi u Brzeću na istočnim padinama Kopaonika, ( planinski turistički centar Bela Reka) na 1100 m nadmorske visine. Okružena borovom, jelovom i bukovom šumom, odakle se pruža prelep pogled prema lepotama kopaoničkih padina. Objekat se nalazi na 350 m od žičare Bela Reka, koja je povezana u sistem žičara Kopaonika.

Pogodan za smeštaj:
♦ skijaša rekreativaca i profesionalaca,
♦ izletnika,
♦ planinara,
♦ ljubitelja prirode.

“Vila Ivanović” raspolaže sa 60 ležajeva u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama. Svaka soba ima sopstveno kupatilo sa tuš kabinom, kablovskom TV i internetom. Vila poseduje restoran domaće kuhinje , skijašnicom, parkingom za 30 vozila.

VILA-IVANOVIC-BRZECE-3
VILA-IVANOVIC-BRZECE-4
VILA-IVANOVIC-BRZECE-5
VILA-IVANOVIC-BRZECE-6
previous arrow
next arrow
VILA-IVANOVIC-BRZECE-3
VILA-IVANOVIC-BRZECE-4
VILA-IVANOVIC-BRZECE-5
VILA-IVANOVIC-BRZECE-6
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas