Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Vila Eliki Pefkohori

Vila Eliki se nalazi iza poznate pekare Lemoni u Pefkohoriju, oko 300 m od plaže i nekih 100 m od šetališta.

VILA-PRODROMOS,-PEFKOHORI4
VILA-PRODROMOS,-PEFKOHORI5
VILA-PRODROMOS,-PEFKOHORI6
VILA-PRODROMOS,-PEFKOHORI7
VILA-PRODROMOS,-PEFKOHORI8
VILA-PRODROMOS,-PEFKOHORI9
previous arrow
next arrow
VILA-PRODROMOS,-PEFKOHORI4
VILA-PRODROMOS,-PEFKOHORI5
VILA-PRODROMOS,-PEFKOHORI6
VILA-PRODROMOS,-PEFKOHORI7
VILA-PRODROMOS,-PEFKOHORI8
VILA-PRODROMOS,-PEFKOHORI9
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

Vila Eliki raspolaže apartmanima za smeštaj 2-3 osobe. Smešteni su u prizemlju vile i ispred njih se nalazi prostor sa garniturom za sedenje i velikim suncobranom. Svi apartmani sastoje se iz dve prostorije i sadrže kuhinju, klima uređaj (korišćenje BESPLATNO), SAT TV, besplatni WiFi internet. Promena posteljine jednom tokom boravka, a gosti sami održavaju higijenu apartmana. Klima, Wi-FI internet, parking.

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas