Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Vila Dafni Edipsos

Vila Dafni Edipsos je dobro pozicionirana, u blizini centra Edipsosa, na 50 metara udaljenosti od velikog marketa Galaksias i na 120 metara od gradske plaže. Vila Dafni Edipsos raspolaže dvokrevetnim studijima, opremljenih kuhinjom sa posuđem za predviđen broj osoba, kupatilom, terasom, TV-om, internetom/agencija ne garantuje dostupnost i brzinu/. Sve smeštajne jedinice imaju pogled ka ulici ili dvorištu. Promena posteljine i peškira vrši se na 5 dana. Vila poseduje lift. Korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu.

vila-dafni-edipsos-evia-1
vila-dafni-edipsos-evia-2
vila-dafni-edipsos-evia-3
vila-dafni-edipsos-evia-4
vila-dafni-edipsos-evia-5
vila-dafni-edipsos-evia-6
vila-dafni-edipsos-evia-7
previous arrow
next arrow
vila-dafni-edipsos-evia-1
vila-dafni-edipsos-evia-2
vila-dafni-edipsos-evia-3
vila-dafni-edipsos-evia-4
vila-dafni-edipsos-evia-5
vila-dafni-edipsos-evia-6
vila-dafni-edipsos-evia-7
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

FIRST MINUTE POPUSTI:

Za uplate aranžmana do 15.03.2023 – 5% popusta (uplata 40% za rezervaciju, ostatak do 30.04.2023.)

Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

Vila raspolaže dvokrevetnim studijima, opremljenih kuhinjom sa posuđem za predviđen broj osoba, kupatilom, terasom, TV-om, internetom/agencija ne garantuje dostupnost i brzinu/. Sve smeštajne jedinice imaju pogled ka ulici ili dvorištu. Promena posteljine i peškira vrši se na 5 dana. Vila poseduje lift. Korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu.

 

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas