Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Vila Babis Sarti

Vila Babis se nalazi u novom delu Sartija na oko 110m od najlepšeg dela peščane plaže u Sartiju. 

vila-babis2
vila-babis4
vila-babis5
vila-babis8
vila-babis9
vila-babis6
vila-babis7
vila-babis1
vila-babis10
previous arrow
next arrow
vila-babis2
vila-babis4
vila-babis5
vila-babis8
vila-babis9
vila-babis6
vila-babis7
vila-babis1
vila-babis10
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

Apartmani su za 2,3,4 ili 5 osoba, a glavni kvalitet ove kuće jeste što osim jednog dvokrevetnog studija br.4 ima samo apartmane i duplexe, pa je i smeštaj za dve osobe u strukturi apartmana sa odvojenom spavaćom sobom. Svi apartmani imaju SAT TV, signal za bežični internet kao i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje.

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas