Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 | 065 920 90 98

Vila Aliston Asprovalta

Vila Aliston Asprovalta je novoizgrađeni objekat koji se nalazi u mirnom delu Asprovalte, na oko 60 metara udaljenosti od plaže. Ova veoma moderno uređena vila poseduje trokrevetne studije, smeštene u prizemlju i na prvom spratu objekta. Sve smeštajne jedinice opremljene su kuhinjom (rešo sa jednim grejnim poljem, manji frižider i osnovni potrebni pribor), kupatilom, TV-om, klima-uređajem (uračunat u cenu), kao i ulaznom terasom sa garniturom za sedenje. Veličina studija je cca 18-20m²+ terasa. Vila Aliston Asprovalta nema sopstveni parking. Vila je pokrivena Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničko-tehnoloških uslova u Republici Grčkoj, Organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan u samom studiju.

vila-aliston-asprovalta-3
vila-aliston-asprovalta-4
vila-aliston-asprovalta-2
vila-aliston-asprovalta-1
vila-aliston-asprovalta-5
vila-aliston-asprovalta-6
vila-aliston-asprovalta-7
vila-aliston-asprovalta-9
vila-aliston-asprovalta-11
vila-aliston-asprovalta-12
previous arrow
next arrow
vila-aliston-asprovalta-3
vila-aliston-asprovalta-4
vila-aliston-asprovalta-2
vila-aliston-asprovalta-1
vila-aliston-asprovalta-5
vila-aliston-asprovalta-6
vila-aliston-asprovalta-7
vila-aliston-asprovalta-9
vila-aliston-asprovalta-11
vila-aliston-asprovalta-12
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

FIRST MINUTE POPUSTI:
10% POPUSTA ZA UPLATE U CELOSTI DO 28.02.2023. 5% POPUSTA ZA REZERVACIJE DO 28.02.2023.

Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

Vila poseduje trokrevetne studije, smeštene u prizemlju i na prvom spratu objekta. Sve smeštajne jedinice opremljene su kuhinjom (rešo sa jednim grejnim poljem, manji frižider i osnovni potrebni pribor), kupatilom, TV-om, klima-uređajem (uračunat u cenu), kao i ulaznom terasom sa garniturom za sedenje. Veličina studija je cca 18-20m²+ terasa.

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas