Preuzmite Ponudu

Uvac predstavlja jednu od najlepših destinacija na svetu, gde prema časopisima BBC- predstavlja 25-u destinaciju koji svaki čovek treba da obiđe na svetu. Izlet do Uvca je orzanizovan za goste Hotela Borovi.

SJENICA – centar Pešterske visoravni i mesto odakle sve potiče i sve se završava.  Gradić sa 16 000 stanovnika, u centru jedne od, po prostranstvu, najvećih opština u Srbiji. To je mesto u kome su srednjovekovni karavani, na putu iz Dubrovnika u Carigrad, odmarali konje i hranili ih senom. Nekada je ona, zbog snegova i velikih smetova, dobar deo godine bila odsečena od sveta, a danas je dobro povezana sa gradovima na sve četiri strane sveta.  Magistralnim putem, koji spaja Ibarsku i Zlatiborsku magistralu, povezana je sa Prijepoljem, Novim Pazarom i Novom Varoši, regionalnim putem sa Ivanjicom, Ariljem i Užicem, a delimično asfaltiranim putem preko Bara, sa Bijelim Poljem. Kroz grad i u njegovoj neposrednoj blizini protiču četiri reke: Uvac, Vapa, Grabovica i Jablanica, od koji se formira Sjeničko jezero. Sjenica je smeštena u blagoj kotlini, u srcu Pešterske visoravni, sa svih strana okružena planinama.

HOTEL “BOROVI” 4* – SJENICA

Hotel Borovi se nalazi na oko 2 km od centra Sjenice za šta je potrebno nekih dvadesetak minuta lagane šetnje. Hotel Borovi je na pola sata vožnje od jezera i specijalnog rezervata prirode Uvac, koji predstavlja posebnu atrakciju u ovom kraju Srbije. Hotel Borovi nalaze se na obodu grada između guste borove šume i rijeke Jablanice.To je savrmeni hotel,čija arhiktetura se uklapa u ambijentalnu celinu.

Smeštaj: Hotel Borovi raspolaže sa 120 ležaja u jednokrevetnim, dvokrevetnim sobama i šest apartmana. Sve smeštajne jedinice su potpuno opremljene i poseduju TV, minibar, internet.

Hotel poseduje etno restoran, banket salu sa 700 stolica i galeriju od 300 stolica i kongresnu salu. Kao takav idealan je za odmor, pripremu sportskih ekipa i kongresni turizam. U borovoj šumi nadomak hotela uređena je trim staza za rekreativce i aktivne sportiste, a ispred hotela sagrađeno je veštačko jezero, površine 175x20m, prosečna dubina jezera je 1,5m.

U nacionalnom restoranu između ostalog u ponudi su gastronomski specijaliteti zdrave hrane sa Pešterske visoravni, sjenički sir, sjeničko jagnje ispod sača i na žaru, teletina ispod sača, heljdopita, sjenička pita i sveža pastrmka. Hotel Borovi svojim kapacitetima i konforom je najbolji i najlepši hotel u regionu i kao takav je nosilac razvoja turizma u Sjenici.

Pored udobnog smeštaja i gastronomskih specijaliteta, gosti u ponudi imaju i obilazak lokaliteta, koji Sjenicu i Peštersku visoravan svrstavaju u sam vrh novi turističkih destinacija,  kanjon reke ,,Uvac“ sa svojim meandrima, ledena pećina, ski centar Žari, manastir Kumanica, džamija sultan Valide, Peštersko polje, farma Caričina su lokaliteti koji upotpunjuju ponudu Sjenice.

Na raspolaganju gostima za obilazak turističkih destinacija Sjenice stoji  lokalni vodić i prevoz. Autobuska stanica u Sjenici udaljena je 1,5 km. Oblast za sport i rekreaciju nalazi se na 2,5 km, a Sjeničko jezero je udaljeno 10 km.

 • wi-fi
 • klima AC
 • TV
 • kupatilo
 • parking
 • recepcija
 • restoran
 • bar
 • kongresni centar
 • organizovanje izleta
Preuzmite Ponudu

HOTEL BOROVI – SJENICA, UVAC 2021

Ski centar Žari se nalazi 6 km od hotela, Ski centar Zlatar se nalazi 35 km od hotela!

REFRESH PAKET 2021, 4 DANA / 3 NOĆENJA

Termin: 06.01 – 15.03.2021.

(individulani program)

Cena po osobi:

sa uslugom noćenje sa doručkom: 6.300 rsd

sa uslugom polupansion (doručak i večera): 7.500 rsd

2 DETETA DO 6 GODINA – GRATIS

Cena aranžmana obuhvata:

 • 3 noćenja po osobi na bazi izabrane usluge doručak ili polupansion
 • boravišnu taksu i osiguranje;
 • dvoje dece do 6 godina – GRATIS
 • rani check-in od 10h, kasni check-out do 15h

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • individualne i ne pomenute troškove;

Napomena:

Deca od 0-6 godina borave gratis.

Ski centar Žari se nalazi 6 km od hotela, Ski centar Zlatar se nalazi 35 km od hotela!