Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Studio apartmani Solaris Čanj

Studio apartmani Solaris Čanj se nalaze u mirnom delu Čanja na oko 350 m od plaže. Moderno opremljeni, udobni i konforni (1/2, 1/3, 1/4) poseduju sopstveno TWC, terasu, TV-kablovsku sa oko 200 kanala, Wi-FI, frižider, klimu, mini kuhinju sa komplet opremom. Objekat poseduje lift. Studio apartmani Solaris Čanj poseduju besplatan parking. Ishrana je u moderno opremljenom konfornom restoranu “LARA” na 80 m od plaže, gde vas u prijatnom ambijentu očekuje kvalitetna usluga domaće hrane od ljubaznog i nasmejanog osoblja. Za trenutke opuštanja uz kafu i piće, neposredno uz restoran nalazi se letnja bašta sa malom igraonicom za decu. Nekoliko puta nedeljno organizujemo dečije pozorišne predstave na kojima će deca uživati uz likove svojih omiljenih crtaća. Atraktivno turističko mjesto Čanj pored peskovite i prostrane zlataste plaže krasi čuvena “Kraljičina plaža” koju smatraju biserom Jadrana. Organizovan prevoz taxi brodićima, pored redovne svakodnevne linije Čanj-Kraljičina plaža, brodići prave izlete do bilo koje destinacije od Barske do Budvankse rivijere..U pravcu objekta (hotela) zakupljen je deo plaže sa suncobranima.

solaris-apartmani-canj-1
solaris-apartmani-canj-2
solaris-apartmani-canj-3
solaris-apartmani-canj-4
solaris-apartmani-canj-5
solaris-apartmani-canj-6
solaris-apartmani-canj-7
previous arrow
next arrow
solaris-apartmani-canj-1
solaris-apartmani-canj-2
solaris-apartmani-canj-3
solaris-apartmani-canj-4
solaris-apartmani-canj-5
solaris-apartmani-canj-6
solaris-apartmani-canj-7
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

solaris canj tabela slika

OPIS SMEŠTAJA:

Standard Sobe 1/2 (5 soba):
Površina je 23 m2 i ima jedan francuski ležaj. Sadrži hodnik, kupatilo i jednu veliku prostoriju u kojoj je krevet, sto i stolice, ormar, tv, čajna kuhinja. Prvi i peti sprat imaju prostranu terasu. Peti sprat ima pogled na more.

Executive sobe 2+1 (20 soba)
Površina je 30 – 40 m2 i ima jedan francuski ležaj, uz mogućnost dodavanja jos jednog single kreveta. Ima 15 studija i 5 jednosobnih apartmana. Studio sadrži hodnik, kupatilo i veliku prostoriju u kojoj je krevet, sto i stolice, ormar, tv, garnituru za sedenje, čajna kuhinja (5 ih nema čajnu kuhinju, ali ima odvojen toalet od kupatila). Svi imaju terasu i pogled na grad i Lovćen). Jednosobni apartman ima spavaću sobu sa francuskim ležajem, ormar i noćne stočiće, hodnik, odvojen toalet od kupatila i dnevni boravak sa tv-om i garniturom za sedenje. Svi imaju terasu, a od trećeg sprata na više ima pogled na more. Prva dva gledaju na trg i gradsku fontanu.

Family sobe 2+2 (15)
Površina je 40 – 45 m2 i ima dva francuska ležaja (u 10 apartmana), odnosno jedan francuski i dva single kreveta u (5 apartmana). Ima 10 apartmana sa 2 spavaće sobe i 5 studio apartmana. Svi imaju terase, a 6 ih ima pogled na more. Takodje, svi imaju izdvojena kupatila od toaleta. Sadrže hodnik, kupatilo, toalet, 1 prostoriju sa dva francuska ležaja (5 apartmana), odnosno 2 prostorije sa dva francuska ležaja (5 apartmana) i 2 prostorije sa jednim francuskim u jednoj i dva single kreveta u drugoj prostoriji (5 apartmana).

Junior suite 2+2 (15 soba)
Površina je 40 – 55 m2 i ima dva francuska ležaja (10 apartmana), odnosno jedan francuski i jedan single krevet (5 apartmana). Svi imaju terase i pogled na grad i Lovćen. Takodje, svi imaju čajne kuhinje. Sadrže hodnik, kupatilo, jednu prostoriju sa francuskim ležajem i drugu prostoriju sa francuskim/single ležajem, garniturom za sedenje, tv-om, čajnom kuhinjom, trpezarijskim stolom.

Pozovite nas