Agenti Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Studio Apartmani Lara Čanj

Studio apartmani Lara Čanj se nalaze u mirnom delu Čanja na 80m od plaže. Moderno opremljeni (1/2, 1/3, 1/4) poseduju sopstveno TWC, terasu,TV-kablovsku sa oko 200 kanala, Wi-FI, frižider, klimu, mini kuhinju sa komplet opremom. U sklopu Studio apartmana Lara Čanj je recepcija kao i moderno opremljen konforan restoran, gde vas u prijatnom ambijentu očekuje kvalitetna usluga domaće hrane od ljubaznog i nasmejanog osoblja. Za trenutke opuštanja uz kafu i piće, neposredno uz restoran nalazi se letnja bašta sa malom igraonicom za decu. Nekoliko puta nedeljno organizujemo dečije pozorišne predstave na kojima će deca uživati uz likove svojih omiljenih crtaća. Obezbedjen besplatan parking.

STUDIO-APARTMANI-1
STUDIO-APARTMANI-2
STUDIO-APARTMANI-3
STUDIO-APARTMANI-4
STUDIO-APARTMANI-5
STUDIO-APARTMANI-6
STUDIO-APARTMANI-7
STUDIO-APARTMANI-8
STUDIO-APARTMANI-9
STUDIO-APARTMANI-10
STUDIO-APARTMANI-11
STUDIO-APARTMANI-12
STUDIO-APARTMANI-13
previous arrow
next arrow
STUDIO-APARTMANI-1
STUDIO-APARTMANI-2
STUDIO-APARTMANI-3
STUDIO-APARTMANI-4
STUDIO-APARTMANI-5
STUDIO-APARTMANI-6
STUDIO-APARTMANI-7
STUDIO-APARTMANI-8
STUDIO-APARTMANI-9
STUDIO-APARTMANI-10
STUDIO-APARTMANI-11
STUDIO-APARTMANI-12
STUDIO-APARTMANI-13
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

CENOVNIK STUDIO APARTMANI LARA – ČANJ, CRNA GORA LETO 2022

Cenovnik

OPIS SMEŠTAJA:

Standard Sobe 1/2 (5 soba):
Površina je 23 m2 i ima jedan francuski ležaj. Sadrži hodnik, kupatilo i jednu veliku prostoriju u kojoj je krevet, sto i stolice, ormar, tv, čajna kuhinja. Prvi i peti sprat imaju prostranu terasu. Peti sprat ima pogled na more.

Executive sobe 2+1 (20 soba)
Površina je 30 – 40 m2 i ima jedan francuski ležaj, uz mogućnost dodavanja jos jednog single kreveta. Ima 15 studija i 5 jednosobnih apartmana. Studio sadrži hodnik, kupatilo i veliku prostoriju u kojoj je krevet, sto i stolice, ormar, tv, garnituru za sedenje, čajna kuhinja (5 ih nema čajnu kuhinju, ali ima odvojen toalet od kupatila). Svi imaju terasu i pogled na grad i Lovćen). Jednosobni apartman ima spavaću sobu sa francuskim ležajem, ormar i noćne stočiće, hodnik, odvojen toalet od kupatila i dnevni boravak sa tv-om i garniturom za sedenje. Svi imaju terasu, a od trećeg sprata na više ima pogled na more. Prva dva gledaju na trg i gradsku fontanu.

Family sobe 2+2 (15)
Površina je 40 – 45 m2 i ima dva francuska ležaja (u 10 apartmana), odnosno jedan francuski i dva single kreveta u (5 apartmana). Ima 10 apartmana sa 2 spavaće sobe i 5 studio apartmana. Svi imaju terase, a 6 ih ima pogled na more. Takodje, svi imaju izdvojena kupatila od toaleta. Sadrže hodnik, kupatilo, toalet, 1 prostoriju sa dva francuska ležaja (5 apartmana), odnosno 2 prostorije sa dva francuska ležaja (5 apartmana) i 2 prostorije sa jednim francuskim u jednoj i dva single kreveta u drugoj prostoriji (5 apartmana).

Junior suite 2+2 (15 soba)
Površina je 40 – 55 m2 i ima dva francuska ležaja (10 apartmana), odnosno jedan francuski i jedan single krevet (5 apartmana). Svi imaju terase i pogled na grad i Lovćen. Takodje, svi imaju čajne kuhinje. Sadrže hodnik, kupatilo, jednu prostoriju sa francuskim ležajem i drugu prostoriju sa francuskim/single ležajem, garniturom za sedenje, tv-om, čajnom kuhinjom, trpezarijskim stolom.

Agencija Sani Tours ima dugogodišnje iskustvo u odabiru apartmanskog smeštaja I hotelskog za svoje klijente .Nadamo se da ćete biti zadovoljnii I postati našI stalni gosti . U našoj arhivi pokusavamo da imamo sto vise informacija o svakoj smestajnoj jedinici .Svakako svim klijentima dajemo našu preporuku i sugestiju u odabiru smeštaja.
Na našem sajtu imate potpuno sve informacije, ali uvek možete poslati na naš email pitanja I naše ljubazno osoblje će ubrzo odgovoriti. Rezervacije možete platiti  online, tako što ćete dobiti link po kome vršite plaćanje bez da dajete broj kartice našem osoblju. Sve to iz Vase kancelarije ili stana.
Brinemo I o vasem putnom zdarvstvenom osiguranju I naša preporuka je da to uplatite kod nas, da nešto ne bi pokvarilo Vas planirani odmor.
Predstavnik na destiaciji će se pobrinuti oko toga da vam olaksa , ukoliko budete imali zdravstveni problem .
Pre svakog puta informisite se u agenciji I o dokumentima koja su Vam potrebna za putovanje ( Vaučer, osiguranje, pasos, zeleni karton, covid propusnica ).

Pozovite nas