Apartmani Residence Eucalipty

Položaj: Apartmani Residence Eucalipty su udaljeni 250m od plaže i nalaze se u zoni plaže Maria Pia. Od centra Alghera su udaljeni oko 2km i dobro su povezani gradskim prevozom do grada.

Sadržaj: Aparthotel rapolaže sa 3 tipa apartman (bilo za 4 osobe, trilo za 6 osoba i quadriplo za 8 osoba) – ukupno 41 apartman, parking (na upit), otvoren bazne sa terasom za sunčanje.

Smeštaj: Apartmani su prostrani i jednostavno uredjeni. Svaki apartman ima sef, SAT TV, klima uredjaj, kuhinju sa osnovnim posudjem, frižider i električna ringla, balkon.

Usluga: Najam apartmana. Nema mogućnosti doplate za doručak ili večeru.

Plaža: Aparthotel je udaljen 250m od peščane plaže a od plaže Maria Pia je udaljen 450m.

Napomena: Cena smeštaja uključuje korišćenje vode, struje i gasa, Wi Fi internet, otvorenog bazena. Peškiri i posteljina se menjaju jednom u toku boravka. Završno čišćenje ne uključuje čišćenje kuhinje – doplata 30 EUR po apartmanu (plaćanje na licu mesta). Na licu mesta se plaća korićenje klima uredjaja 8 EUR po danu po apartmanu; krevetac 7 EUR dnevno.

Preporuka agencije: Dobra lokacija, komforni apartmani i dobra povezanost sa gradom, bilo šetnjom uz obalu ili autobusom do centra.


RESIDENCE EUCALIPTY - ALGHERO - SARDINIJA
LETO 2019

KOMPLETAN CENOVNIK


hotel grey kopaonik