Prolom Banja

Prolom Banja se nalazi na jugu Srbije, na padinama planine Radan. Poznata je pre svega po svojoj prirodnoj Prolom vodi, koja pripada retkoj grupi voda visokih balneoloških vrednosti: visoko alkalna (pH 8,8-9,2) i niskomineralizovana (suvi ostatak 148 mg/l). U želji da Vam približimo ovaj jedinstveni dar prirode, omogućili smo da svuda u hotelu budete u kontaktu sa Prolom vodom, tako da je možete koristiti u sobama, medicinskom delu, bazenima, Wellness-u, restoranu...

Opis Smeštaja:

Hotel Radan raspolaže sa 212 soba u 3 objekta, od kojih su dva vezana toplom vezom sa medicinskim i wellness centrom. Sve sobe su snabdevene Prolom vodom, pa se dve osnovne terapije: pijenje i kupanje, mogu obaviti još u hotelskoj sobi.

Sobe:
Udobne sobe sa 2 klasična ležaja ili francuskim ležajem. Sve sobe su sa kupatilom, kablovskom TV, Wireless Internet konekcijom, telefonom, bade mantilima i fenovima za kosu.

Apartmani:
Hotel raspolaže apartmanima, koji se sastoje od dnevnog boravka sa LCD televizorom, frižiderom i mini kuhinjom i spavaće sobe sa francuskim ležajem i kupatilom. Apartmani su sa pogledom na banjski park i imaju dve terase.

Sadržaj/Usluge:

Restoran, kafe-bar, kafe-bar pored bazena, etno krčma, unutrašni bazen sa termalnom vodom, spoljašnji bazen, teretana, sala za zabavu, stoni tenis, bilijar, pikado, wellness & spa, slana soba, sauna, tepidarijum, parno kupatilo, đakuzi bazen i kada, kongresna sala, dijagnostika, hidroterapija, elektro terapija, lekovito blato, WI FI, parking.

Fitnes

Parking

Restoran

Bazen

Bar

Kongresni Centar

WI_FI

Wellness
& Spa