Hotel se nalazi u mirnom delu Pefkohorija. Reč je o intmnom hotelu manjeg kapaciteta. Hotel je lociran ispod glavnog puta, oko 80m od plaže i oko 250m od centra Pefkohorija. Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto). Hotel dobija dosta pohvala koje se odnose na izvanredan servis, diskretnost, mir. Okružen je vrtom punim cveća, mediteranskog rastinja u kojem se nalazi bazen. Hotel ima recepciju, bar kraj bazena, biblioteku.

Smeštaj:

Hotel poseduje studije, koji imaju pristup za invalide. Studiji sadrže malu kuhinju sa frižiderom, TV, telefon, fen za kosu, klimu (uključena u cenu studija), terasu. Studiji imaju peškire, posteljina se menja na 3 dana. Održavanje čistoće je svakodnevno (osim nedeljom). Studiji su veličine 25– 35 m2 + terase. Terase su opremljene garniturom za sedenje. Pojedini studiji gledaju direktno na bazen, dok pojedini gledaju na ulicu i dvorišni deo.

DVOKREVETNI/TROKREVETNI STUDIO:

Veoma lep studio, koji se sastoji od dva standardna spojena kreveta ukupne veličine 190x180cm, a trokrevetni studio poseduje i treći ležaj veličine 185x85cm. U studiju se nalazi čajna kuhinja sa posuđem za dve/tri osobe, rešo sa jednom ringlom, ketler. Klima uređaj (uključen u cenu najma) TV, kupatilo sa tuš/wc, fen za kosu i terasa sa setom za sedenje. 1/3+1 STUDIO: Studio, koji u svom sastavu ima jedan francuski ležaj veličine 190x160cm, jedan singl standardni ležaj veličine 190x90cm, i foteljom na razvlačenje koji kada se razvuče ima dimenzije 185x85cm. U studiju se nalazi čajna kuhinja sa posuđem za četiri osobe, rešo sa jednom ringlom, ketler. Klima uređaj (uključen u cenu najma) TV, kupatilo sa tuš/wc, fen za kosu i terasa sa setom od stola sa četiri stolice. Studio poseduje po dva peškira po osobi . *ČIŠĆENJE JE SVAKODNEVNO (OSIM NEDELJOM) *PROMENA POSTELJINE I PEŠKIRA JE NA 3 DANA.

*USLUGA JE NOĆENJE SA DORUČKOM (ŠVEDSKI STO-SAMOPOSLUŽIVANJE) *KLIMA UREĐAJ (U CENI STUDIJA) *INTERNET WI-FI (BESPLATNO I IMA GA SAMO OKO RECEPCIJE I BAZENA)

*KORIŠĆENJE SEFA (NA RECEPCIJI – 2 EURA DNEVNO)

  • wi-fi
  • klima AC
  • TV
  • kupatilo
  • kuhinja