Novogodišnji praznici su nam svima dragi.. Sabiramo utiske o tekućoj ali još više pravimo planove i izražavamo želje za narednu godinu.

Svaki doček Nove godine, predstavlja novu nadu za ostvarenjem ciljeva koje svako od nas ima, usmeno izrečene ili pismeno definisane, nije ni važno. Važno je da postoje i da u nama bude veru da sve u novoj godini može biti još bolje.

Svako od nas, veče u kojem dočekujemo Novu godinu voli da provede na poseban način, svako sebi svojstven. A mnogi planiraju putovanja baš u periodu pre i par dana nakon dočeka.

Definitivno je poželjno isključiti se iz svih svakodnevnih tokova, nekoliko dana pred novu godinu i na miru sabrati utiske i "hladne glave" pripremiti plan za nastupajući period. Zbog toga su novogodišnja putovanja idealna prilika da se na nekom drugačijem mestu emocije i pomnože i podele.

Kao i uvek spremili smo raznovrsnu ponudu putovanja sa uključenim dočekom Nove godine, a Vi samo odaberite da li želite samo da skoknete do neke od naših planina i budete i fizički aktivni na snegu ili ćete da poletite u toplije krajeve i baš odmorite i dušu i telo.