Dokumenta      

Pozovite nas: 011/334 20 58 |    065 920 90 98

Kuća Anesis Neo Marmaras

Kuća Anesis Neos Marmaras se nalazi na jednoj od najboljih lokacija u Neos Marmarasu, na samo 200 metara od gradske plaže. Kuća Anesis Neos Marmaras poseduje studije za dve do četiri osobe koje se nalaze u prizemlju, na prvom, drugom i trećem spratu. Svi studiji imaju TV, WIFI i klima uređaj čije se koriščenje doplaćuje 5 eur/danu na licu mesta. Određeni studiji imaju terase manje kvadrature ili terase sa pogledom ka zidu pa su zato i cenovno izdvojeni.

anesisspolja1
anesis1
anesis2
anesis3
anesis4
anesis5
anesis8
anesis9
anesis10
anesisspolja2
anesisspolja3
anesisspolja4
anesisspolja5
previous arrow
next arrow
anesisspolja1
anesis1
anesis2
anesis3
anesis4
anesis5
anesis8
anesis9
anesis10
anesisspolja2
anesisspolja3
anesisspolja4
anesisspolja5
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

OPIS SMEŠTAJA:

Vila poseduje studije za dve do četiri osobe koje se nalaze u prizemlju, na prvom, drugom i trećem spratu. Svi studiji imaju TV, WIFI i klima uređaj čije se koriščenje doplaćuje 5 eur/danu na licu mesta. Određeni studiji imaju terase manje kvadrature ili terase sa pogledom ka zidu pa su zato i cenovno izdvojeni. NP – nisko prizemlje, VT – velika terasa, STD – studio, MT – mala terasa, PZ – pogled zid, PP – pogled pozadi. Cena sa “zvezdicom” * predstavlja cenu paket aranžmana (smeštaj+prevoz) po osobi. Cena bez * predstavlja cenu najma smeštaja za navedeni broj osoba.
*navedena cena paket aranžmana je za autobuski polazak iz Beograda, Novog Sada i za sve ulaske u autobus duž autoputa
**doplata za polazak iz Subotice i Pančeva iznosi 10eur po osobi, a iz ostalih mesta garantovanog polaska 15eur po osobi

Pozovite nas