Hotel Vasia Ormos 4* – Agios Nikolaos

Položaj: Nalazi se u Agios Nikolaosu, jednom od najlepših i najpoznatijih letovališta na Kritu i od centra je udaljen 1.5km. Do Herakliona ima 63km, a do aerodroma 60km. Preko puta hotela se nalazi šljunkovita plaža, u najuvučenijem delu malog, živopisnog zaliva.

Sadržaj: Recepcija koja radi 24 sata dnevno, glavni restoran, restoran kritske i mediteranske kuhinje, lobi bar, bar pored bazena, 2 bazena na otvorenom, ležaljke i suncobrani pored bazena, bašta, Wi-Fi (uz doplatu), fitnes centar, menjačnica, prostorija za prtljag, parking. Hotel uz doplatu nudi usluge doktora, šofera i vešeraja.

Opis soba: Hotelske sobe su prostrane. Sve su dvokrevetne i imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, namešten balkon ili terasu, klima uređaj, TV, telefon, internet (uz doplatu), mini bar (uz doplatu), fen za kosu, sef (uz doplatu).

Ishrana: Polupansion – doručak i večera (otvoreni bife – samoposluživanje). Obavezna su pravila oblačenja, tzv “dress code” u hotelu; muškarci se najljubaznije mole da nose dugačke pantalone u svim hotelskim delovima (restoran, bar, recepcija i dr.) nakon 18.30 časova. Hotel je namenjen samo za odrasle goste preko 14 godina.

  • wi-fi
  • klima AC
  • TV
  • kupatilo

Za više informacija o cenovniku za traženi smeštaj kontaktirajte nas na +38111/3343488 ili +38165/9209098 ili nam pošaljite upit na e-mail:office@sanitours.rs